Real Madrid snublet mot reservepreget Villarreal

Cristiano Ronaldo-scoring holdt ikke på hjemmebane.

Real Madrid spilte søndag 1-1 mot et Villarreal-lag som gjorde sju endringer for å hvile spillere til semifinalen i den spanske cupen mot Barcelona onsdag.

Se video med tillatelse fra Cmore

Serielederen slet med å få tak på et ungt Villarreal-lag som kjempet med hjertet utenpå drakta. I første omgang fikk vertene aldri ballen i nettet, men etter 54 minutter så det ut til å løsne.

Real Madrid fikk straffe, og Cristiano Ronaldo satte enkelt inn sitt 30. seriemål denne sesongen. Han ble med det den første til å score over 30 mål i fem sesonger i La Liga.

Villarreal slo overraskende tilbake senere i omgangen. Gerard Moreno hadde før hvilen en enorm sjanse der han bommet fra fem meter, men da han fikk sjansen fra 18 meter, gjorde han ingen feil og utlignet.

Serielederen var nær ved å komme tilbake, men Sergio Asenjo sto glimrende i målet, selv om han var heldig da han rotet ballen til Jese, som bommet på åpent mål.

Real Madrids poengtap betyr at Barcelona nå er bare to poeng bak. (©NTB)