NY AVTALE?: Mats Zuccarello Aasen kan se ut til å fortsette i New York Rangers. (AP Photo/Matt Slocum)
NY AVTALE?: Mats Zuccarello Aasen kan se ut til å fortsette i New York Rangers. (AP Photo/Matt Slocum)

Zuccarello og Rangers enige om ny kontrakt

Nordmannen blir i New York i fire nye år.

Mats Zuccarello Aasen og ledelsen i New York Rangers er blitt enige om betingelsene i en fireårskontrakt verdt 18 millioner dollar, melder ESPN.  

Zuccarello har dermed sikret seg en årslønn på over 34 millioner kroner.

Dermed kan Zuccarello ha valgt sikkerhet fremfor å opprettholde lønnskravet, som etter det TV 2 erfarer var på 5 millioner dollar (38 millioner kroner) i minimum fire år.  

Lørdag ettermiddag ble det meldt fra flere amerikanske journalister at «Zucca» var gjort tilgjengelig for overgangsmarkedet. Men nå ser det altså ut til at partene allikevel er kommet til enighet.

Fristen for å kunne «trade» spillere, altså bli enige med et annet lag om å «bytte» spillere, går ut førstkommende mandag 21.00 norsk tid.

New York Rangers skaffet seg tidligere søndag Keith Yandle og Chris Summers fra Arizona Coyotes, mens Anthony Duclair og John Moore gikk andre veien. I tillegg ble Carl Klingberg hentet til New York, i bytte med Lee Stempniak til Winnipeg Jets.

Nyervervelsene til NYR skal være langt billigere enn de tre de har byttet vekk, noe som åpnet for større fleksibilitet i forhandlingene med Zuccarello. 

(TV2 / NTB)