YDMYKET CITY: Luis Suarez ydmyket Manchester City i Champions League. Nå kan han bli City-spiller neste sesong.   AFP PHOTO / PAUL ELLIS
YDMYKET CITY: Luis Suarez ydmyket Manchester City i Champions League. Nå kan han bli City-spiller neste sesong.   AFP PHOTO / PAUL ELLIS

Fotballryktene:
– Suarez kan være på vei tilbake til England

Og Arsenal-leder vil sparke Arsene Wenger.

Helgen er på hell. Bare en skikkelig deilig fotballdag igjen før en ny uke venter.

Men selv om det er selve fotballen som står i fokus på en søndag, så hviler ikke fotballryktene et sekund.

For selv på hviledagen, så kommer ryktene som perler på en snor.

Len deg tilbake og nyt dagens perlerad her.

Manchester City ser ut til å miste Stevan Jovetic til sommeren. Montenegrineren mistet all motivasjon da han ble vraket fra Citys Champions League-tropp. Men skulle Jovetic forsvinne, så må de lyseblå ha på plass en erstatter, og hvorfor stile lavt? Ifølge Daily Mail er klubben villig til å bryte milliardgrensen for å hente en gammel kjenning tilbake til Premier League. Luis Suarez senket The Citizens i Champions League på Etihad Stadium, og da fikk Vincent Kompany lyst til å spille på lag med uruguayaneren fremfor å bli ydmyket av ham.

Og nettopp Jovetic kan bli en nøkkel i sommerens spissrunddans. For Liverpool skal være interessert i å gi den tidligere Fiorentina-spissen en ny sjanse i Premier League. Daily Mirror skriver at de røde gjerne vil ha Jovetic på topp neste sesong. Og med fem mål på 15 mål for City denne sesongen, så blir han nærmest som en notorisk måljeger i forhold til spissene som er på Anfield i øyeblikket.

Og får Liverpool Jovetic, så kan det hende at de gir opp jakten på Burnleys Danny Ings. Noe som igjen åpner veien for Manchester City. City er ikke på jakt etter Ings på grunn av ferdighetene hans på banen, men først og fremst på grunn av passet hans. For Manuel Pellegrini har ikke klart å stille full tropp i Champions League denne sesongen fordi City ikke har nok engelske spillere. Nå vil klubben gjerne ha Ings, for å ha en ekstra engelskmann i troppen  – som også kan spille fotball og kan kastes innpå når det er helt krise, skriver Daily Mail.

En annen som kan ta turen fra Manchester City til Liverpool er James Milner. Pellegrini skal ha fortalt midtbanespilleren at han er desperat etter å beholde ham, men at han ikke kan garantere ham mer spilletid. Og 29-åringen er opptatt av spilletid, derfor har han latt kontrakten sin gå ut med de regjerende ligamesterne, og til sommeren står han derfor fritt til å gå til den klubben han vil. Liverpool er veldig interessert i landslagsspilleren. Men en klubb som nekter å gi Raheem Sterling 1,2 millioner kroner i uken, kan ikke akkurat legge den summen på bordet til en kar som nærmer seg 30 år, og kan ha sett sine beste år på fotballbanen. Derfor må han akseptere lønnskutt dersom han vil kle seg i rødt fra høsten av, skriver Daily Express.

Lønnskravet kan også sette en stopper for en overgang for Alex Song. Den kamerunske midtbanespilleren har vært strålende for West Ham denne sesongen, men skal The Hammers gjøre overgangen permanent, så må de overta lønnsforpliktelsene Barcelona har overfor Song. Og det betyr nærmere halvannen million kroner i uken. Liverpool-manager Brendan Rodgers har vært veldig interessert i å hente den tidligere Arsenal-spilleren. Men Song går nok neppe med på noe lønnskutt. Så da må Liverpool ta stilling til om de mener Song er verdt en drøy halvmillion mer i uken enn de vil tilby Sterling, melder Daily Mail.

I over et år har det gått rykter om en retur til Spania for Santi Cazorla. Og den siste tiden har ryktene bare blitt sterkere og sterkere. Til sommeren vil Cazorla være 30 år og ha ett år igjen av kontrakten sin. Dersom The Gunners vil sitte igjen med litt penger for «bøtteknotten» fra Asturia, så må de nok slå til på tilbudet fra Atletico Madrid til sommeren. Og nå kan det se ut til at Arsene Wenger har sett seg ut erstatteren også. For sjefsspeider Steve Rowley er blitt observert på en rekke Hoffenheim-kamper denne sesongen, skriver Daily Mirror. Det er nok ikke Tarik Elyounoussi han har kikket på. Det er brasilianeren Roberto Firmino som skal være mannen Wenger vil ha på midtbanen sin neste sesong.

Hvis Wenger i det hele tatt er på Emirates selv til sommeren. For mens Arsenal-eier Stan Kroenke er kjent som en rolig og stødig kar, som bare gjør veloverveide avgjørelser, er sønnen mer av det spontane slaget. Og nå er det Josh Kroenke som har tatt farens plass i styret  Arsenal, og han er lei av at klubben underpresterer. Ifølge Daily Mail så har han allerede pekt ut Thierry Henry som Wengers erstatter. Han vurderer også å ta det i to steg, ved først å gi Steve Bould foten og la Henry få en sesong som Wengers assistent først. Et tredje alternativ er å hente hele det sportslige apparatet til Ajax, bestående av de to tidligere Gunners-spillerne Dennis Bergkamp og Marc Overmars, og nåværende Ajax-trener Frank de Boer.

En som fanget Wengers øyne tidligere i sesongen er Anderlecht-spissen Aleksandar Mitrovic. Serberen sjokkerte Arsenal på Emirates i Champions League. Ifølge Daily Star kan det ende med et bud på i overkant av 150 millioner kroner til sommeren.

At Arsenal trenger en ny defensiv midtbanespiller er hevet over enhver tvil. Kaptein Mikel Arteta er mer på fysiobenken enn på trening, og har også passert «best før»-datoen for lenge siden. Mens Francis Coquelin var strålende helt frem til han hadde signert en ny kontrakt med The Gunners. Nå har Wenger funnet ut at han vil gjøre et fremstøt overfor Bayer Leverkusen. For Wengers førstevalg i posisjonen er Christoph Kramer, som er Leverkusens eiendom, men på lån til Borussia Mönchengladbach. Kramer skrev nylig under en ny kontrakt med Leverkusen – som han aldri har spilt for. Og dersom klubben ikke vil selge ham uten noen gang å ha gitt ham sjansen på A-laget, så vil Wenger gå for Lars Bender. Bender er mannen som har gjort at Leverkusen ikke har hatt bruk for Kramer. Men med Kramer tilbake, så kan sjansene for at Bender får gå være mye større, skriver Daily Mail.

Mye har vært skrevet om at Angel di Maria mistrives i Manchester United. Argentineren som startet så strålende etter overgangen fra Real Madrid, har etter hvert utviklet seg til å bli en i mengden på Old Trafford. Og Louis van Gaal gjorde neppe trivselen noe større ved å ydmyke di Maria ved å bytte ham ut til pause mot Sunderland lørdag. Nå skriver Fichajes at Manchester United har bestemt seg for å hente Ezequiel Lavezzi fra Paris Saint-Germain til sommeren. Og med di Marias hode allerede i den franske hovedstaden, skal en ikke se bort fra at det kan ende opp med en byttehandel mellom de to klubbene.

Manchester United har fortsatt ikke fått David de Geas underskrift på en ny kontrakt. Ifølge Daily Star skal dette skyldes at de Gea ønsker en utkjøpsklausul i kontrakten på en halv milliard kroner. United-ledelsen frykter at det er noe han vil ha med for å gi Real Madrid muligheten til å hente ham når de ønsker det.

Tottenham hadde så stor suksess da de hentet Roberto Soldado fra Spania, at de nå vil hente nok en spiss som scorer mål i La Liga. Sjefsspeider Paul Mitchell var nylig i Tyskland for å se Sevilla mot Borussia Mönchengladbach. Og mannen han var for å se ekstra nøye på var Sevilla-spissen Carlos Bacca. Men ifølge Daily Mirror så er Spurs-formann Daniel Levy veldig lunken til å hente en ny spiss på nærmere 30 år fra Spania.