«Fingern» vant Mitt Dansecrew med 50,2 prosent av stemmene

– Det er det kuleste jeg har opplevd, gliser Gullestad. Se video!

Etter at seerstemmene var talt opp ble det klart at Thomas «Fingern» Gullestad (33) og Absence Crew vant Mitt Dansecrew og 500.000 kroner, etter å ha slått Lisa Tønne (36) og Juice Crew.

– Det er det som kalles en thriller, sier Gullestad etter å ha fått beskjed om at han og crewet stakk av med 50,2 prosent av stemmene. 

– Jeg er glad for å være med på denne thrilleren! Jeg unner Absence hvert eneste øre av de pengene og jeg håper og vet at de kommer til å bruke dem på en riktig måte. Det stopper ikke her. Jeg gleder meg til å møte dem igjen og gruer meg til å ikke møte dem igjen, fortsetter han.

Se det første intervjuet med en lykkelig Gullestad ovenfor!

– Det kuleste jeg har opplevd!

Det er en eksepsjonelt entusiastisk Gullestad som blir intervjuet i TV2.nos eksklusive nettsending, bare sekunder etter at TV-sendingen er over.

– Jeg merker at dette blir nok en blackout, jeg kommer mest sannsynlig ikke til å huske dette øyeblikket. Men det er det kuleste jeg har opplevd, det er helt vanvittig! Og jeg har så lyst til å huske det! sier han til programleder Stian Blipp. 

33-åringen forteller at han ikke hadde forventet seier i det hele tatt. 

– Jeg er nok veldig pessimistisk og tenker veldig mange ganger at det kommer til å gå galt på mange måter, før jeg innser at vi får det til. Så jeg har tenkt at jeg ikke kom til å komme så langt. Dette er helt urealistisk! 

Gjorde ferdig showet fredag morgen

– Det er syv stykker i gjengen og alle skal ha med meningene sine i hvert eneste lille trinn, så det har tatt sinnssykt lang tid. I dag tidlig stod vi opp klokken åtte og trente og lagde siste del av showet. For meg er det nesten en helt umulig oppgave, men de glemmer at jeg ikke er danser, smiler den glade vinneren. 

– De har lært deg helt sinnssyke ting?

– Ja, og må man rekke det, så må man rekke det! Dette er helt tullete!

Skryter av konkurrentene

På en hederlig andreplass kom altså Lisa Tønne og Juice Crew. 

– Jeg forventet at det skulle bli veldig jevnt, sier «Fingern».

– De er så rå! Lisa og Juice Crew er helt fantastiske, og jeg tror at jeg aldri kunne klart å gjøre så skarpe ting. Men de har en helt annen stil, så det ble litt opp til smaken til folket, om de liker breaking eller de presise tingene. Folket er delt. Dette er en marginseier, men det er en seier, fortsetter han.

Skadet kneet i finalesendingen

For Lisa Tønne endte finalen, og den siste battlerunden, med et brak. Komikeren skadet nemlig kneet da hun gikk ned fra en «menneskelig hest».

Deltakeren måtte få en krakk å sitte på da hun etter dansen ble intervjuet av Blipp. 

– Det har skjedd et eller annet med kneet. Men nå har jeg masse adrenalin i kroppen, og så er det heldigvis masse flinke folk her som kommer og teiper isposer på, sa den tapre 36-åringen.

Dommer Thea om Thomas: – Du er fantastisk!

Dommerne var fulle av ros for samtlige av dansene i kveldens finalesending. 

Thea Bay (36) sparte ikke på lovordene om vinneren og hans mannlige crew.

– Jeg vil først si noe til Absence: Dette oppsummerer hvor ekstreme utøvere dere er. Det jeg liker så godt med dere er at dere er spektakulære utøvere, men også sterke sammen. For et finaleshow! Thomas, du har hatt noen gode læremestre. Det er ikke alltid så lett å se progresjon på de som er gode, men progresjonen du har hatt disse åtte ukene, er helt spesiell. Og så tilnærmer du deg oppgaven med en glede og et overskudd. Vel, vel gjennomført! Du var god før, men nå er du fantastisk! Gratulerer, sa hun. 

Lisa og Juice rørte Nasir

Lisa Tønne og Juice Crew klarte på sin side å røre gjengen bak dommerbordet. 

Nasir Sirikhan (23) slet med å holde tårene tilbake.

– Jeg er litt tom for ord akkurat nå. Jeg føler med dere! Jeg får lyst til å gråte. Jeg vil bare si at dere er helt sinnssyke, og showet dere har levert i dag er i en helt annen klasse. Gutta, jeg har fulgt med på dere siden dag én da dere ble Juice Crew, og til nå. Dere er et av de dansecrewene som jobber hardest. Lisa, jeg vil bare si at du har hatt en utrolig utvikling. Uten å tulle, du ser ut som et fullverdig medlem av Juice Crew. Jeg har ikke noe annet å si enn at dere der hjemme må stemme! Dette er kvalitet. Stor respekt, sa han.

I forrige uke var det blogger Sophie Elise Isachsen som måtte forlate konkurransen på en hederlig tredjeplass.