BILJAKT: Det gikk galt da Daniel Craig skulle filme en biljakt i denne Aston Martin DB 10.  Bilen har en toppfart på 305 km/t. Foto: Scanpix
BILJAKT: Det gikk galt da Daniel Craig skulle filme en biljakt i denne Aston Martin DB 10.  Bilen har en toppfart på 305 km/t. Foto: Scanpix

James Bond skadet i ellevill biljaktscene 

Stanget hodet i dashbordet under innspilling av ny Bond-film.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den nye James Bond filmen «Spectre» spilles inn i Roma,i Italia i disse dager. James Bond i Daniel Craigs skikkelse skal ha blitt skadet under en biljaktscene, skriver Daily Express.

Daniel Craig skal ha truffet et hull i de brosteinsbelagte gatene i Roma da han filmet en biljaktscene i sin sølvgråe Aston Martin.

Slo hodet i dashbordet

Legene kom fort til ulykkestedet, og konstaterte at Daniel Craig hadde slått hodet i bilens interiør, men heldigvis var ikke skaden alvorlig.

– Romas gater har klart å oppnå noe som aldri hadde skjedd med James Bond, et knockout-slag til 007, skriver den italienske avisen La Republica.

Daniel Craig forlot Roma samme dagen som uhellet inntraff, og etterlot seg en stuntmann for å fullføre jobben.

Ikke første ulykke

Ulykken på filmsettet inntraff få uker etter at skuespilleren forstuet kneet i en skytescene som ble innspilt i Pinewood Studioes utenfor London.

Den nye James Bond-filmen «Spectre» bli regissert av den britiske regissøren Sam Mendes. Han regisserte også Bondfilmen «Skyfall» i 2012.

Han sier dette om den nye Bondfilmen:

– Spectre er en film som blir kun drevet frem av James Bond. Han er på oppdrag fra første stund, sier Mendes til BBC.