ÅPNER FOR RETUR: Thierry Henry drømmer seg tilbake til Arsenal. Foto: AP Photo/Robin Nowacki
ÅPNER FOR RETUR: Thierry Henry drømmer seg tilbake til Arsenal. Foto: AP Photo/Robin Nowacki

Henry åpner for å bli Arsenal-manager

– Jeg vet ikke hvor lenge Arséne blir i klubben, sier han.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arséne Wenger har med god grunn blitt hyllet for kjøpet av Thierry Henry i 1997. Stjernespissen scoret 228 mål på 377 kamper, og er dermed klubbens soleklare toppscorer gjennom tidene.

Arsenal-manageren hadde nok bare ledd om noen i 1997 hevdet at hans nye elev en dag skulle bli mannen som overtok jobben hans. Men nå åpner Henry muligheten for en sensasjonelt comeback i klubben han forlot åtte år siden, skriver Mirror. 

– Å være manager for Arsenal ville vært en drøm. Jeg må lære ting først, det er det viktigste, sier Henry.

Har fått trenertilbud
Wenger har de siste årene fått kritikk fra supporterne for manglende suksess. Noe av misnøyen går på at 65-åringen aldri har klart å vinne Champions League med klubben. I år er det også ekstra hard konkurranse om topp fire-plasseringene.

– Jeg vet ikke hva Arséne ønsker å gjøre eller hvor lenge han blir. Men jeg ønsker å være forberedt på å bli manager en dag, sier Henry.

Til tross for at han så langt ikke har noen stor trenerfortid å vise til, er 37-åringen klar på hvordan filosofi han tror fungerer.

– Når du trener et lag kan du ikke skrike eller kjefte. Du ønsker ikke å skremme spillerne, sier han.

Og det er ikke bare den tidligere storscoreren som flørter med tanken på å komme tilbake til gamleklubben. Arsenal har allerede tilbudt Henry en mulighet til å begynne sin trenerkarriere i Arsenals akademi.

For øyeblikket bruker Henry sin kunnskap som fotballekspert i Sky Sports.