WHIPLASH: Madonna pådro seg en nakkeskade etter fallet på Brit Awards. Hun orker ikke å se tv-bildene fra uhellet. Foto: Scanpix
WHIPLASH: Madonna pådro seg en nakkeskade etter fallet på Brit Awards. Hun orker ikke å se tv-bildene fra uhellet. Foto: Scanpix

Madonna fikk whiplash etter fall på Brit Awards

Snakket ut om fallet i britisk talkshow.

Madonnas uhell under prisutdelingen Brit Awards, der hun detter baklengs ned en trapp, har vært vist verden over.

I går kunne Madonna bekrefte at hun ikke kom uskadet fra fallet onsdag kveld, skriver Mirror.

– Jeg fikk en whiplash, og slo bakhodet mitt. Jeg hadde en mann med lommelykt som stod over meg i flere timer, for å forsikre seg om at jeg var ved bevissthet, sier Madonna til Jonathan Ross Show.

Perfeksjonist

Madonna er en perfeksjonist på scenen, og er kjent for sine spektakulære sceneopptredener. Hun hadde øvd i ukesvis på dansenummeret, som dessverre ble en fiasko for popdronningen.

– Jeg kom på toppen av trappen som en marsjerende dronning. Mine to herlige japanske dansere ville i utgangspunktet ha kvalt med av scenen. Jeg hadde to valg, enten bli kvalt eller falle. Da valgte jeg å falle, forklarer Madonna.

Den 56-årige popstjernen orker ikke å se tv-bildene av fallet. Hun opplever det hele som et mareritt og er en perfeksjonist på scenen.

– Jeg ønsker ikke å se det. Det var et mareritt for meg, og jeg liker å vise meg fra min beste side på scenen når jeg har et sceneshow. Jeg liker å skape magi på scenen, men her ble det et skrekkshow istedet, avslutter Madonna.

Du ser Brit Awards og Madonnas uhell på Bliss, fredag kl. 21.30