VIL HA SAMME MANN: José Mourinho og Louis van Gaal er begge interessert i Southamptons høyreback Nathaniel Clyne.
VIL HA SAMME MANN: José Mourinho og Louis van Gaal er begge interessert i Southamptons høyreback Nathaniel Clyne.

Fotballryktene: – United og Chelsea må kjempe om forsvarsforsterkning

Rafael på vei bort fra Manchester United og Tioté forlater Newcastle. Her er dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da var vi en dag nærmere åpning av overgangsvinduet.

Nå er det bare 124 dager igjen til klubbene igjen kan handle fritt fra fotballens overfylte spillermarked.

De engelske klubbenes innsats i Mesterligaen denne uken bærer bud om kraftige utskiftninger i toppklubbene.

Her er en liten bukett med dagens beste rykter.

I torsdagens fotballrykter kunne man lese at Manchester United er ute etter Southamptons Nathaniel Clyne. Torsdag kveld melder dessuten Telegraph at Uniteds nåværende høyreback, Rafael, kan være på vei bort fra klubben – noe som selvsagt setter ekstra fart på ryktene om at Clyne er på vei inn portene på Old Trafford. Men Louis van Gaal og Manchester United er ikke den eneste storklubben som jakter 23-åringens tjenester. Ifølge Daily Mirror er også José Mourinho og Chelsea giret på å bli bedre kjent med høyrebacken, som skal være verdsatt til rundt 160 millioner kroner. Clynes kontrakt med The Saints utløper sommeren 2016.

Check Tioté kan være ferdig i Newcastle. Det melder Daily Mail. Midtbanespilleren er ute av spill resten av sesongen, etter en kneskade han pådro seg under Afrikamesterskapet i januar. Når sommeren kommer, kan det gå mot en overgang til russiske Lokomotiv Moskva for den 28 år gamle ivorianeren. Russerne prøvde også å hente Tioté i fjor sommer, og ifølge Daily Mail vil de altså prøve seg igjen om noen måneder.

Watford er interessert i å hente midtstopper Zat Knight. 34-åringen, som akkurat har fullført kontrakten sin med MLS-klubben Colorado Rapids, er ifølge Talksport allerede på prøvespill hos Championship-klubben og manager Slavisa Jokanovic kommer til å ta en avgjørelse vedrørende Knights fremtid i løpet av kort tid. Knight har spilt for blant andre Fulham, Aston Villa og Bolton – før han nylig avsluttet kontrakten sin med amerikanske Colorado Rapids.

Emanuele Giaccherinis fremtid i Sunderland er sikker som banken, sier manager Gus Poyet, ifølge Daily Mail. 29-åringen er ute med skade til sommeren, og har siden overgangen fra Juventus hatt en trøblete tid på Stadium og Light.