INGEN COMEBACK: På denne karen. Foto: Scanpix
INGEN COMEBACK: På denne karen. Foto: Scanpix

Vukicevic dropper EM

Comeback-målet legges på hyllen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at både 2013 og 2014 ble preget av skader, sist med en betennelse i den ene foten som ødela fjorårets EM, var målet til hekkeløperen Vladimir Vukicevic å komme tilbake til innendørs-EM i mars.

– Det dropper jeg. Jeg er helt smertefri nå, men jeg vil ikke risikere noe ved å løpe på det harde underlaget innendørs, sier Vukicevic til TV 2.

Tilbake til start
Han holder fortsatt på med opptrening etter betennelsen i fotbladet som oppstod i fjor.

– Jeg la jo om startteknikken i fjor, og i ettertid ser jeg at jeg aldri burde gjort det. Nå er jeg tilbake til den gamle teknikken, og det fungerer mye bedre, sier norgesrekord-innehaveren på korthekken.

Sein sesongdebut
Det har vært noen tunge høst- og vintermåneder for 23-åringen som på grunn av smerter måtte trene mye alternativt. Nå er han tilbake i piggsko et par ganger i uken, men sesongdebuten ligger et stykke frem i tid.

– Jeg satser på å konkurrere igjen i mai. Da håper jeg å være tilbake på et høyt nivå. Det kribler veldig, og da jeg så på Malmö-stevnet i går, stod jeg og hoppet hjemme. Målet for sesongen er å kvalifisere meg til VM tidligst mulig, og ny pers, men jeg vet nok først om noen måneder hva jeg kan løpe på denne sesongen, sier Vukicevic som har den norske rekorden på 110 m hekk med 13,55.

Uttaket til EM offentliggjøres førstkommende søndag.