VIL TILBAKE TIL ENGLAND: Kevin De Bruyne vil gjerne prøve seg i Premier League igjen. (AP Photo/Martin Meissner)
VIL TILBAKE TIL ENGLAND: Kevin De Bruyne vil gjerne prøve seg i Premier League igjen. (AP Photo/Martin Meissner)

Fotballryktene:
– Manchester United vil hente Chelsea-vrakgods

Og Liverpool prøver å sikre seg Real Madrid-spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da var vi en dag nærmere åpning av overgangsvinduet. 

Nå er det bare 125 dager igjen til klubbene igjen kan handle fritt fra fotballens overfylte spillermarked.

De engelske klubbenes innsats i Champions League denne uken bærer bud om kraftige utskiftninger i toppklubbene.

Her er en liten bukett med dagens beste rykter.

Chelsea hadde aldri bruk for Kevin De Bruyne. Midtbanespilleren herjet for Werder Bremen før han ble hentet til Stamford Bridge, og har bare blitt enda mer overlegen etter at han ble solgt til Wolfsburg. Nå¨åpner han for en retur til England for å vise Jose Mourinho hvilken tabbe det var ikke å gi ham sjansen. Manchester United skal være villig til å bruke i overkant av 300 millioner kroner på 23-åringen, melder Daily Express.

Karim Bellarabi sto for forarbeidet til scoringen da Bayer Leverkusen senket Atletico Madrid onsdag kveld. Metro skriver at Manchester United skal være villig til å innfri utkjøpsklausulen på rundt 110 millioner kroner. 

At Louis van Gaal ønsker seg en høyreback burde være hevet over enhver tvil. Selv om det til tider er blitt hevdet at Rafael er blant Premier Leagues aller beste i posisjonen. Og Manchester United-manageren øyner nok et lite håp om å få førstevalget sitt. For Nathaniel Clyne skal ifølge Daily Mirror være lunken til å forlenge kontrakten sin med Southampton.

Et annet alternativ er brasilianeren Danilo. Han har også takket nei til et nytt kontraktstilbud fra klubben sin. Han er lite interessert i å la Porto legge inn en skyhøy utkjøpsklausul. Dermed kan den portugisiske klubben bli tvunget til å selge høyrebacken til sommeren. Daily Mirror mener både Manchester United og Liverpool er på hugget etter Danilo.

En som kan havne på Anfield til sommeren er Sami Khedira. Real Madrid skal ha gjort det klart at de ikke kommer til å tilby tyskeren noen ny kontrakt. Dermed er han bosmanspiller etter sesongslutt. Liverpool Echo skriver at Brendan Rodgers vil prøve å være tidlig ute og sikre seg midtbanespilleren før noen andre kommer på banen. Så spørs det om det er noen som har vært før ham og snakket med tyskeren i de snart to månedene han har hatt anledning til å forhandle med andre klubber.

Men Rodgers' førstevalg til sommeren skal være den tyrkiske midtbanespilleren Arda Turan. Rodgers skal ha ønsket seg Atletico Madrid-spilleren i halvannet år, og vil gå all inn med et bud på nærmere 270 millioner kroner når overgangsvinduet åpner igjen, skriver Fichajes.

Etter å ha sett angriperne sine bomme på den ene store sjansen etter den andre mot Monaco, skal Arsene Wenger ha innsett at det må handles. Og den som skal kjøpes er Borussia Dortmunds hurtigtog Pierre-Emerick Aubameyang. Dortmund kommer til å gjøre et skikkelig opprenskning i spillerstallen sin etter en katastrofal sesong, og Aubameyang skal være en av dem som kan få dra – så fremt klubben får 300 millioner kroner for ham, skriver Metro.

En som virkelig koste seg på Emirates onsdag kveld var Aymen Abdennour. Og tuniseren vet hvordan han skal gni salt i såret på The Gunners. For etter kampen kunne han fortelle at han er ønsket av Tottenham, og han kunne godt tenke seg å spille for Arsenals erkerival, skriver Daily Mirror.

En som har fått en ny vår etter at han slapp bort fra reservebenken på White Hart Lane er Aaron Lennon. Nå håper kantspilleren at Everton vil gjøre utlånet hans permanent til sommeren. Men da skal han virkelig storspille ut sesongen. For The Toffees synes i øyeblikket at 27-åringen ikke er verdt de drøyt 70 millioner kronene som Tottenham vil ha for ham, melder London Evening Standard.

Robert Lipovac har vært en målmaskin på Häckens juniorlag denne sesongen. Og det er blitt lagt merke til i England også. For nå har West Ham invitert 18-åringen på prøvespill, skriver Daily Mail.

På Boleyn Ground kan han bli lagkamerat med Bernhard Mensah. 20-åringen har virkelig slått gjennom i portugisiske Vitoria de Guimaraes denne sesongen. Og den ghanesiske midtbanespilleren er ifølge Daily Mirror nå på ønskelisten til Sam Allardyce.

Er det noen som husker Paul Furlong? Spissen spilte for tolv ulike klubber i løpet av 26 år på fotballbanen. Totalt ble det 230 mål på 732 kamper for angriperen. Så sent som for tre år siden var han fortsatt i aksjon for St Albans City. Nå har hans sønn Darnell Furlong fått sin Premier League-debut for Queens Park Rangers. Men QPR har ikke klart å skrive en skikkelig kontrakt med 19-åringen. Dermed står han fritt til å bytte klubb til sommeren. Newcastle, Sunderland, Hull og West Bromwich Albion skal alle være interessert i forsvarsspilleren, skriver Daily Mirror.