Celtic manager Ronny Deila at the end celebrates during the Scottish Premiership match at the Global Energy Stadium, Dingwall.
Celtic manager Ronny Deila at the end celebrates during the Scottish Premiership match at the Global Energy Stadium, Dingwall.

Rekdal spår trøbbel for Ronny Deila

Tror Celtic blir slått ut av Europa League torsdag kveld - sjekk ekspertanalysen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

VAASA SPORT - TAPPARA (LIIGA40) H: 4,45 U: 4,20 B: 1,45
Tappara slo Ässät 2-1 sist, til stor glede for de som følger våre tips. Laget til Alexander Bonsaksen har fem seire og to tap i februar, og har klatret til andreplass på tabellen med 90 poeng. Serieleder Kärpät er det ingenting å gjøre ved, men dersom de klarer å holde på denne andreplassen er det meget bra for et lag som har klatret sakte men sikkert siden nyttår. Det skiller kun to poeng fra andre til sjette dog, så nå må de fortsette poengfangsten. Det har de gode forutsetninger for, da Vaasa Sport ligger helt sist i Liiga40 med bare 49 poeng. De står med kun en seier på de siste ti kampene. Det gikk heller ikke særlig bra for Vaasa sist disse lagene møttes. Da vant Tappara 5-2.

INTER - CELTIC (EUROPA LEAGUE) H: 1,55 U: 3,55 B: 5,50
Knalltøft oppgjør for Celtic, som kom tilbake fra 0-2 og 2-3 hjemme i Glasgow sist. Kampen endte altså 3-3. Jason Denayer (F) ble byttet ut i oppgjøret mot Hamilton i helga, som Celtic vant 4-0. Han sies å være friskmeldt nå, det er viktig, da Celtic allerede mangler Mulgrew (F) og Lustig (F). Inter vant 2-1 over Cagliari borte i helga, og har klatret til åttende plass på tabellen. Trener Mancini hvilte Shaqiri, Kuzmanovic og kaptein Ranocchia på Sardinia, de kommer garantert tilbake her. Shaqiri var en håndfull for Celtic-forsvaret i Glasgow, og her levnes ikke The Bhoys mye sjans. Mulighet for Ronny Deila til å bli legendarisk, men spørsmålet er om Celtic klarer å opptre så kynisk som de må.

NY RANGERS - ARIZONA (NHL) H: 1,55 U: 3,95 B: 4,00
Rangers klatrer og klatrer på tabellen. Nå er de helt oppe på tredjeplass i Eastern Conference, bare to poeng etter Islanders. Hvem hadde trodd det for tre måneder siden? De er 17-7 i 2015, medregnet overtidsseire og tap, og de har vunnet syv av de siste åtte. Det er utrolig i en så tøff og jevn liga. På tirsdag vant de 1-0 over Calgary Flames i en tøff batalje. Arizona Coyotes har hatt en usikker fremtid på eiersiden i mange år, og på isen går det ikke stort bedre. De ligger nå nest sist i Western Conference med bare 47 poeng, ett foran Edmonton. Enda værre: De har syv strake tap, inklusive et 1-5 tap for Rangers hjemme tidligere denne måneden. På tirsdag tapte de 1-5 for Islanders, og nå møter de et Rangers som tenner på alle sylindre.