Superbil-sjåføren skulle bare svinge av fra motorveien ...

Nå er bilen vrak - og 41-åringen må tilbake til kjøreskolen.

Opp-ned: Slik endte turen for den 41 år gamle Ferrari-sjåføren. Ikke spesielt bra ... Foto: North West Motorway Police/Mercury Press & Media LTD.
Opp-ned: Slik endte turen for den 41 år gamle Ferrari-sjåføren. Ikke spesielt bra ... Foto: North West Motorway Police/Mercury Press & Media LTD.

Å bli superbil-eier er ikke vanskelig. Det handler bare om å ha nok penger.

Å mestre en superbil, derimot ... Det er ikke alltid like enkelt. Og dessverre kan det virke som det ganske ofte er slik at de som kjøper og kjører rundt i superbiler, ikke nødvendigvis er de beste sjåførene.

Mistet kontrollen

Det får vi igjen bekreftet i historien om 41-åringen som skulle kjøre av motorveien M56 i Chesire, i sin Ferrari 458 Italia. 

Det gikk nemlig ikke bra i det hele tatt. Han mistet kontroll over bilen, den havnet på taket - og fikk så store skader at den sannsynligvis må kondemneres.

Noen biler har fått VELDIG uheldige navn ...

Skadefryd..?

Politiet kom kjapt til åstedet, og valgte å legge ut bilder av Ferrarien på twitter. Og det førte til et rush av meldinger fra folk som ikke var spesielt imponert over eieren kjøreferdigheter, skriver avisen Daily Mail.

Om det skyldes misunnelse eller om det er fordi det har vært ganske mange lignende episoder tidligere, skal vi ikke ta stilling til. Med skadefryd er som kjent en ganske utbredt form for fryd ...

Skulle bare prøvekjøre superbilen - se hvordan det gikk

Ferrarien ikke like heldig

"Føreren hadde mindre skader, og skal nå gå på kurs for å forbedre sine kjøreferdigheter. Ferrarien var imidlertid ikke like heldig", skriver North West Motorway Police, i sin ganske tørrvittige oppsummering av hendelsen.

Tilbake til sjåførskolen der altså, og vil vi tro: Da med redskap som er adskillig mindre heftig enn Ferrarien. Det er nemlig ikke en bil man bør herje altfor mye med uten å vite hva man driver med.

Men det trenger vi neppe minne denne eieren om ...

Kjent moromann fikk virkelig trist verkstedregning

Lånte pappas superbil – det angrer pappa på ...