NARKOTIKA: Bobbi Kristina vinker til fansen, i det hun og kjæresten Nick Gordon ankommer premieren på filmen «Sparkle», august, 2012, Hollywood. Foto: Scanpix
NARKOTIKA: Bobbi Kristina vinker til fansen, i det hun og kjæresten Nick Gordon ankommer premieren på filmen «Sparkle», august, 2012, Hollywood. Foto: Scanpix

Kjendisnettsted: Whitney Houstons datter tok heroin og kokain dagen hun ble funnet livløs

21-åringen holdes i kunstig koma etter en måned på sykehus.

Omstendighetene rundt Bobbi Kristina Browns tragiske hjemmeulykke, der hun ble funnet livløs i badekaret har vært uklare. Nå rapporterer radaronline at hun tok narkotika samme morgen som hun ble funnet. 

Taklet ikke morens død

Hun skal ha brukt rusmidler som heroin, kokain og legemiddelet Xanax regelmessig, hevder kilder til People.

Siden moren Whitney Houstons død i 2012, har Bobbi Kristina vært inn og ut fra avrusningsklinikker.

En kilde hevder at hun ble ekstra oppskaket på ett-årsdagen til sin mors bortgang, noe som førte til et tøffere narkotikamisbruk.

– Så tynn som hun har blitt, er et tegn på hvor ille det var. Jenta prøvde hardt, men hun hadde ingen som virkelig støttet henne. Hun taklet fortsatt dårlig tapet av sin egen mor, sa kilden til People.

Forsøkte å ta henne ut av koma

Etter nesten en måned i koma gjorde legene et forsøk på å trappe ned på medisinene for å ta Bobbi Kristina ut av kunstig koma. Da fikk hun kraftige kramper, så legene ble nødt til å fortsette medisineringen.

I forrige uke ble legene tvunget til å ta bort pusterøret til Bobbi Kristina på grunn av komplikasjoner. Legene måtte gjøre et nytt snitt for å instalere et nytt pusterør, og det er en risiko for at hun kan miste taleevnen.

CNN medisinske reporter fortalte at dette er standard prosedyre for å redusere antall infeksjoner.