VIL BORT: Angel di Maria skal ønske seg bort fra Manchester United. Foto: REUTERS/Phil Noble
VIL BORT: Angel di Maria skal ønske seg bort fra Manchester United. Foto: REUTERS/Phil Noble

Fotballryktene:
– Angel di Maria forlater Manchester United

Og Arsene Wenger skal være villig til å bruke godt over en milliard på to spillere.

Petter Northug kan ta så mange gull han bare vil i Falun. Det blir som en parentes å regne i den store sammenhengen.

For hva blir norsk suksess i ski-VM mot dagens samling av fotballrykter?

For noen kommer og noen går i hvert eneste overgangsvindu.

Og til sommeren kommer flyttebilene til å kjøre Europa rundt for å få på plass flyttelassene til fotballstjernene som bytter arbeidsgiver.

Angel di Maria hadde noen veldig sterke kamper i starten av Manchester United-karrieren. Men argentineren er blitt mer og mer anonym. Samtidig som engelske innbruddstyver har gjort ham mørkredd og innesluttet. Derfor kommer det vel ikke som noen stor bombe om di Maria finner på å flytte på seg igjen til sommeren. Det ble sagt allerede da han kom til Old Trafford, at han egentlig ville til Paris Saint-Germain, men franskmennene kunne ikke hente ham innunder Financial Fair Play-reglene. Til sommeren kommer PSG til å rydde plass til ham, og A Bola skriver at midtbanespilleren høyst sannsynlig blir å se i den franske hovedstaden neste sesong.

Det er slett ikke sikkert at manager Louis van Gaal velger å erstatte di Maria med en spiller med de samme egenskapene. Nederlenderen har ikke lagt skjul på at han synes United-midtbanen er ubalansert. Og for en kar som heller vinner 1-0 enn 4-3, så står en defensiv midtbanemann høyere i kurs enn en ny driblefant. Men andelen argentinere i klubben trenger ikke gå ned. Lucas Biglia kan bli hentet fra Lazio nå som Kevin Strootmans karriere kanskje ser ut til å være over, skriver Fichajes. Men PSG vil gjerne ha et ord med i laget her også.

Det var Juventus som hentet Paul Pogba da Manchester United ikke klarte å gi franskmannen en tilfredsstillende kontrakt. Nå er midtbanespilleren verdt rundt 800 millioner kroner mer enn Manchester United fikk for ham. Etter at det kom frem at det samme er i ferd med å skje med Andreas Pereira, så er «tjuvraddene» fra Torino på banen igjen. PSV Eindhoven er klubben som er kommet lengst i forsøket på å lokke 19-åringen bort fra Old Trafford, men Juventus vil gjerne bruke en gammel suksessformel om igjen, skriver Calcio Mercato.

Arsenal-manager Arsene Wenger skal ha bestemt seg for at Paul Pogba er den spilleren han mangler for å gjøre The Gunners uslåelige igjen. Og nå vil franskmannen prøve på det Manuel Pellegrini har drevet med de siste årene. Ifølge Calcio Mercato skal han stå klar med en blankosjekk til Juventus, som bare kan skrive inn beløpet de vil ha for Pogba. The Gunners betaler det han koster. Uansett. Og da fyller gjerne Juventus inn rundt 800 millioner kroner i beløpsfeltet.

Og om ikke det skulle være nok, så hevder Metro at 300 millioner kroner skal være på vei fra Arsenal til Palermo. Det skal være nok til å gjøre Paulo Dybala til Arsenal-spiller. Palermo-president Maurizio Zamparini bekrefter at han er i samtaler med engelske klubber, og Arsenal skal være i førersetet.

Så kan Arsenal-fansen bare begynne å drømme igjen, slik de gjør i hvert eneste overgangsvindu. Men historien har vist at Wenger ikke tømmer kontoen – uansett hvor interessert de største stjernene er i å komme til Arsenal. Så det blir nok enda en sommer hvor drømmene er store, og Wenger kjøper en 18-åring i august. Og 18-åringen kan fort bli ghaneseren Godfred Donsah. Midtbanespilleren har imponert for Cagliari, og har spilt seg til fast plass på midtbanen hos Serie A-klubben etter nyttår. Ifølge London Evening Star skal Wenger ha hatt speidere for å kikke på unggutten i de siste kampene.

Danny Ings tilbrakte noen dager i Spania for halvannen uke siden. Der besøkte han Real Sociedad, som er veldig interessert i Burnley-toppscoreren. Men nå skal spissen ha gitt David Moyes beskjed om at han ikke er interessert i å flytte til San Sebastian. Daily Mirror skriver at Ings har bestemt seg for at Liverpool blir neste stoppested i karrieren. Noe som sikkert gleder økonomiavdelingen i Burnley. For avisen skriver at dersom Ings hadde gått til Real Sociedad, så ville Burnley sittet igjen med litt i overkant av tre millioner kroner. Dersom han havner i en annen engelsk klubb, vil summen stige til godt over 60 millioner.

En annen som kan være på vei til Liverpool er Lyons Yoann Gourcuff. Den offensive midtbanespilleren er endelig skadefri, men sliter med å få tillit i den franske storklubben. Bare seks kamper er det blitt fra start i Ligue 1 for 28-åringen. Tutto Mercato Web skriver at Liverpool og Atletico Madrid er de mest aktuelle klubbene for den skadeforfulgte franskmannen.

Ezequiel Lavezzi har lenge vært koblet til Liverpool, og det er temmelig sikkert at argentineren forsvinner fra Paris Saint-Germain. Men nå har agenten hans vært i samtaler med Inter, og en retur til Serie A virker som det mest sannsynlige for den tidligere Napoli-angriperen, skriver Daily Star.

David Moyes ønsket å hente halve Everton til Manchester United da han overtok manageransvaret på Old Trafford. Nå gjør han et forsøk på å lokke Toffees-spillere til Spania. Daily Express skriver at Moyes ønsker å hente costaricaneren Bryan Oviedo til Real Sociedad. Og kanskje ligger det en slu plan bak? For Oviedo kan gi spanskkunnskapene til Moyes et løft, slik at skotten skjønner hva spillerne sier om ham.

Southampton-manager Ronald Koeman har imponert på overgangsmarkedet etter at han kom til St. Mary's i sommer. Og nå har han sett seg ut en ny spiller som kan bli en suksess i rødt og hvitt. Fichajes hevder at Saints vil komme med et bud på Benfica-angriperen Ola John

Alle som er over 13 år vet at det er bare en Ronaldo, og det er ikke Real Madrids selvhøytidelige trusemodell. Det er den Ronaldo som skjøt Brasil til VM-gull i 2002, og som også herjet for Real Madrid i sin tid. Nå har «Fenomenet» bestemt seg for å gjøre comeback. 38-åringen har kjøpt seg inn i den amerikanske klubben Fort Lauderdale Strikers, og nå vil han også bidra på banen for klubben sin, skriver The Sun.