SJALU KONE: Jamie Dornan og kona Amelia Warner under premieren av «Fifty Shades of Grey» i London. Foto: Scanpix.
SJALU KONE: Jamie Dornan og kona Amelia Warner under premieren av «Fifty Shades of Grey» i London. Foto: Scanpix.

Fansen frykter kona skal nekte Jamie Dornan (32) rolle i ny Fifty Shades-film

Kona synes sex-scenene ble i overkant drøye.

Er den første «Fifty Shades of Grey»- filmen også den siste for Jamie Dornan?

Filmen er basert på en trilogi, og det forventes selvfølgelig oppfølgere av den første filmen. Men nå svirrer ryktene rundt Dornans avtredelse som Christian Grey.

– Stemmer ikke

Ifølge det australske magasinet NW, blir Dornan nektet å spille Christian Grey i de antatte oppfølgerne. Ryktene sier at kona Amelia Warner synes sex-scenene til ektemannen med skuespiller Dakota Johnson var svært ubehagelige, og nekter han nå å spille i oppfølgerne.

Fansen frykter de har sett det siste av Dornan som Grey, men en talsmann for stjernen, forteller at ryktene slett ikke stemmer.

– Alle presseoppslag er ren gjetning. Studioet har ikke forpliktet seg til en oppfølger ennå, sier talsmannen til E!.

Kona har ikke sett filmen

Jamie Dornan har kommet hånd i hånd med kona Amelia på den røde løperen ved flere anledninger, men har sagt at han ikke tror hun kommer til å se filmen.

– Amelia har ikke sett filmen, og jeg tror ikke hun kommer til å gjøre det heller. Jeg skjønner det om hun ikke vil, sa han til Mirror.

Fansen fortviler

Fansen fortviler på Twitter. «Eh visste ikke Jamie Dornans kone hva 50 Shades of Grey var da han takket ja til rollen???? #50ShadesOfGrey #JamieDornan», skriver en kvinne.

«Håper ryktene om at Jamie Dornan slutter i #FiftyShadesOfGrey ikke er sanne», skriver en annen.

Filmen har skapt stor ståhei verden over, og kinosalene var fylt til randen under premierehelgen. Dessverre for filmskaperne har billettsalget sakket akterut siden premieren.