ATTRAKTIV: Danske Aalborg skal være svært interessert i Stabæks trener Bob Bradley.  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
ATTRAKTIV: Danske Aalborg skal være svært interessert i Stabæks trener Bob Bradley.  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

– Bradley i samtaler med dansk klubb

Dansk nettsted hevder amerikaneren har vært i samtaler med Aalborg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge danske bold.dk har Stabæks amerikanske trener Bob Bradley vært i samtaler med den Aalborg.

En av fire kandidater
Nettstedet skriver at den danske klubben, som mister nåværende trener Kent Nielsen til OB etter sesongen, har en liste med fire kandidater til å ta over. 

– Jeg kan si at jeg kjenner til navnet Bob Bradley, men mer enn det kan jeg ikke si, sier klubbens sportsdirektør Allan Gaarde.

Bradley ble hentet til Stabæk i forkant av forrige sesong, og lyktes med å holde klubben oppe i Tippeligaen da han førte laget til en niendeplass.

Boli forsvinner
Samtidig som ryktene svirrer rundt Bradley, er lagets storscorer Franck Boli på vei bort. Angriperen som scoret 14 mål for klubben i fjor, er svært nær en avtale med en kinesisk klubb, men overgangen skal ifølge Budstikka ha blitt utsatt grunnet kinesisk nyttårsfeiring.

– Så vidt jeg forstår er vi inne i den siste fasen av overgangen. Men det er noen ting som gjenstår før avtalen blir klar. Det er nyttårsfeiring i Kina for tiden, og det betyr at ikke alle er på jobb der borte nå, sier daglig leder Lars Hjorth til avisen.

TV 2 har forsøkt å komme i kontakt med Stabæk uten å lykkes