POPULÆR: Mauro Icardi er ettertraktet. Og nå kan han havne i Chelsea.  (AP Photo/Luca Bruno)
POPULÆR: Mauro Icardi er ettertraktet. Og nå kan han havne i Chelsea.  (AP Photo/Luca Bruno)

Fotballryktene:
– Ettertraktet spiss på vei til Chelsea

Og Manchester United er i ferd med å gå på en ny «Paul Pogba-smell».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når vinteren er på hell, men våren ennå ikke har tatt seg bryet med å komme ut av dvale, så er det godt å ha noe å varme seg på.

Og hva varmer mer enn et deilig overgangsrykte som forteller om en soleklar forsterkning til nettopp ditt lag?

Her får du en samling av dagens rykter. Forhåpentligvis kan det gi deg noe å varme deg på utover dagen.

Argentinske angrepsspillere trender i England for tiden. Sergio Agüero har vært en kjempehit etter at han kom til Manchester City. West Ham hadde kanskje ikke like mye flaks med Mauro Zarate. Men Paulo Dybala er ønsket av samtlige klubber med ambisjoner om Champions League, og Tottenham. En som er nesten like populær er Mauro Icardi. Spissen skal være i ferd med å signere en ny kontrakt med Inter, men skal likevel være høyaktuell for en overgang til Chelsea, skriver Calcio Mercato. Også Liverpool og Manchester City er blitt koblet til Icardi.

Liverpool får i stedet se på andre spisser. Og Fichajes mener at Alvaro Morata er mannen som skal bli de rødes såkalte «marquee signing» til sommeren. 22-åringen gikk til Juventus fra Real Madrid foran denne sesongen, men har måttet ta til takke med en plass på benken. Bare seks kamper har han fått fra start i Serie A. Det gjør at han kan være aktuell for å flytte på seg til sommeren. Og Liverpool er interessert. Problemet er at Real Madrid har sikret seg en tilbakekjøpsopsjon på 250 millioner kroner. Dermed kan det bli veldig dyrt for de røde.

Liverpool-manager Brendan Rodgers skal også være veldig svak for Portos brasilianske høyreback Danilo. Problemet er at det er også Louis van Gaal og Carlo Ancelotti. Og Liverpool kan ikke konkurrere med Manchester United og Real Madrid på noe annet enn forhistoriske meritter. Ifølge A Bola skriver at 23-åringens kontrakt går ut neste sommer, og han nekter å forlenge den fordi Porto vil legge inn en skyhøy utkjøpsklausul i den nye kontrakten.

Manchester United-manageren har også fått øynene opp for den tidligere Manchester City-midtstopperen Stefan Savic. Metro skriver at klubben var svært nær ved å sikre seg 24-åringen i januar, og at man har god tro på at Savic blir Manchester United-spiller i januar. Fiorentina skal ha satt en pris på rundt 150 millioner kroner på Savic.

Manchester United-ledelsen lærte ikke så mye av Paul Pogba-affæren. Der franskmannen forsvant vederlagsfritt til Juventus da kontrakten hans gikk ut. For nå kan klubben gå på en ny smell. Midtbanespilleren Andreas Pereira er en annen som er spådd en stor fremtid, som nå kan forsvinne fra Old Trafford uten at Manchester United sitter igjen med mer enn småpenger. Kontrakten hans går ut til sommeren, og ifølge Voetbal International er han nå i forhandlinger med PSV Eindhoven om en kontrakt der. Pereira var i PSV før han kom til Manchester United i 2011.

Den spanske landslagsspilleren Pedro ble koblet til Arsenal i vinter, men ble værende i Barcelona. Men med Lionel MessiNeymar og Luis Suarez foretrukket av trener Luis Enrique, så går det mot slutten på 27-åringens Barca-karriere. Metro skriver at Pedro nå har bestemt seg for ikke å forlenge kontrakten sin med den katalanske storklubben. Til sommeren har han dermed ett år igjen av kontrakten sin, og vil bli adskillig billigere for The Gunners dersom de henter ham etter sesongen.

Papiss Cisse har ikke lagt skjul på at han kan tenke seg å spille et annet sted enn i Newcastle. Og han hadde muligheten til å dra til De forente arabiske emirater og en lukrativ kontrakt i Al Ahli for et par uker siden. Men managervikaren John Carver innser at han trenger senegaleseren på topp dersom han skal få resultater som kan gi ham managerjobben på permanent basis, skriver Daily Mirror.