DYRT: Det koster å se på tidenes boksekamp. AFP PHOTO / Joe KLAMAR (V) / Frederic J. BRIOWN (H)
DYRT: Det koster å se på tidenes boksekamp. AFP PHOTO / Joe KLAMAR (V) / Frederic J. BRIOWN (H)

Varsler rekordhøy pris for «Tidenes boksekamp»

To menn på 67 kilo, et utsolgt Las Vegas og skyhøye billettpriser.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.


Når Floyd Mayweather endelig møter Manny Pacquiao i Las Vegas den 2. mai, må tv-seerene belage seg på å betale over 750 kroner for å se kampen, melder Daily Mail.

Les saken: – Dette blir den største kampen i boksehistorien

Tv-nettverkene Showtime og HBO har planer om å kreve rekordhøye hundre dollar i et pay per view-system for kampen, som det har versert rykter om i seks år.

Mayweather står med 47 seiere og ingen tap, mens Pacquiao står med 57 seiere og to uavgjort på 64 kamper. Interessen har vært enorm for kampen flere mener skal avgjøre hvem som er den beste bokseren i verden målt på kilo. Weltervekt-bokserne veier begge 67 kilo, og er definitivt verdt sin vekt i gull. Vil du se kampen fra gulvet, må du ut med over 200 000 kroner for et sete. Nøyer du deg med økonomisetene, koster det rimeligste alternativet 31 000 norske kroner.

Fordelingen mellom kamphanene blir 60-40 i favør Maywheater. En kamp hvor markedsprisene antas å ligge på alt fra 250-500 millioner dollar. Kampen skal holdes på USAs største hotell, MGM Grand Las Vegas.

Monsterhotellet solgte ut samtlige rom på et kvarter etter kampen var et faktum, og det skal i tillegg være vanskelig å få husly på resten av stripa.