IKKE FORTVIL, THORGAN: Thorgan Hazard har signert en avtale med Borussia Mïnchengladbach som strekker seg frem til 2020..  AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
IKKE FORTVIL, THORGAN: Thorgan Hazard har signert en avtale med Borussia Mïnchengladbach som strekker seg frem til 2020.. AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ

Lillebror Hazard gjør overgangen til Bundesliga permanent

Thorgan Hazard (21) har signert langtidskontrakt med Borussia Mönchengladbach.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Thorgan Hazard (21) har signert en permanent avtale med Borussia Mönchengladbach. Eden Hazards lillebror forlater dermed Chelsea til fordel for Bundesliga-klubben.

Kontrakten med Mönchengladbach strekker seg frem til 2020. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

Selv om overgangen er gjort permanent, opplyser Chelsea at de har sikret seg en tilbakekjøpsklausul på midtbanespilleren.

– Jeg forlater Chelsea-familien til fordel for Borussia Mönchengladbach-familien. Jeg er veldig glad for å ha signert, skriver Hazard på Twitter.

Sommeren 2012 signerte begge brødrene Hazard for Chelsea, men det var kun Eden som ble værende. Thorgan la ut på reise neste umiddelbart. To sesonger på lån i belgiske Zulte Wargem ble etterfulgt av nok et låneopphold i Borussia Mönchengladbach. Der har han imponert denne sesongen. 

– Thorgan har de siste månedene vist hvilket stort talent han er. Vi er henrykt over å ha klart å signere ham, og at han har bestemt seg for å spille for Borussia de kommende årene, sier sportsdirektør Max Eberl.