OnklP mener Hver gang vi møtes har endret livet hans

Nå har hip hop-stjernen også fått flere tilbud om filmroller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 Lørdag kveld var siste program av årets «Hver gang vi møtes» på TV 2. Deltagerne har hyllet hverandre gjennom syv programmer, og en av hyllestene vi husker best er OnklPs versjon av Inger Lise Rypdals «Fru Johnsen»

Pål «OnklP» Tøien (30) er full av begeistring over programmet, og føler det har hjulpet han på rett vei som artist og menneske.

– Det å være med i «Hver gang vi møtes» var helt nydelig. Timinga kunne ikke vært bedre for min del. Folk flest som har hørt om meg forbinder meg med masse dritt, så dette har vært en hyggelig snuoperasjon, sier OnklP til TV 2.

Ny hverdag

Rapperen opplever en ny hverdag etter deltagelse i «Hver gang vi møtes», og gamle som unge er nå OnklP-fans. 

 – Jeg blir gjenkjent hele tiden, og da er det litt viktigere hvordan jeg gjør mine bevegelser, men det er bare sunt det. Jeg føler et mer ansvar, sier han.

Filmroller

OnklP har full fokus på karrieren som artist videre, med spillejobber og plateutgivelser.

– Det som er hovedfokuset mitt nå er å få dette til å vare. Jeg har flere boktilbud, filmer, teater, alt egentlig. Det hadde vært morsomt og prøvd seg som skuespiller, det er jeg villig til å teste.

Hva slags rolle kunne du tenke deg, kunne du spilt en gangster?

– Det kunne jeg ha sikkert fått til, jeg kjenner noen, ellers så kunne jeg spilt drittsekk, det er jeg sikker god på, avslutter OnklP.