ETTERTRAKTET: Paulo Dybala er ønsket av de fleste toppklubbene rundt om i Europa. (AP Photo/Andrew Medichini)
ETTERTRAKTET: Paulo Dybala er ønsket av de fleste toppklubbene rundt om i Europa. (AP Photo/Andrew Medichini)

Fotballryktene:
– Dette blir sommerens mest ettertraktede spiller

Og Arsenal vil bla opp for Paul Pogba.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For hver dag som går, så er vi en dag nærmere et nytt overgangsvindu.

Og for en sommer dette tegner til å bli.

Det er ikke en manager som virker å være fornøyd med spillertroppen sin. Her skal det handles for å forsterke foran neste sesong.

Allerede nå flommer ryktebørsen over med spekulasjoner om overganger.

En som garantert kommer til å flytte på seg er Paulo Dybala. Argentineren ser ut til å bli årets store sommerhit på overgangsmarkedet. 21-åringen er jaktet på av alt som finnes av toppklubber, og noen andre også. Arsenal har lenge vist interesse for Dybala, som har både polsk og italiensk pass i tillegg til sitt argentinske, men ifølge Daily Star er det Manchester City, Manchester United og Chelsea som ligger først i rekken i England. Men Juventus, Inter, Napoli og AC Milan vil også ha et ord med i laget.

En annen spiss som trolig flytter på seg til sommeren er Jackson Martinez. Colombianeren har ikke lagt skjul på sitt ønske om å prøve seg i en større liga enn den portugisiske. Metro skriver at Arsenal kan bli neste stoppested for Porto-spissen. Men det spørs om ikke 28 år er i eldste laget for Arsene Wenger

For Arsenal har allerede sikret seg en ny spiss. Og en som er mer i Wengers målgruppe rent aldersmessig. For Leyton Orient bekrefter på sin hjemmeside at 15 år gamle Jay Beckford er klar for The Gunners. Beckford er U15-landslagsspiller for England, og regnes som et eksepsjonelt talent.

Arsenal skal også ha en midtbanespiller. Franske Morgan Schneiderlin har lenge vært høyt på ønskelisten. Southampton-spilleren har gjort det klart at han vil spille Champions League. Og dersom The Saints skulle klare å kvalifisere seg, så kan det bety at The Gunners må se seg om etter andre alternativer. Daily Express skriver at den gamle gnieren Wenger skal være villig til å bla opp svimlende 800 millioner kroner for å hente Paul Pogba til Emirates. Du tror det ikke før du får se det.

Og om Pogba havner i Arsenal, så kan han bli nabo med «den nye Pogba». For 18-åringen Bubacar Djalo har fått det ærefulle klengenavnet, og Sporting Lisboa-spilleren er nå på Tottenhams handleliste, skriver Daily Mirror.

For noen år siden var det en colombiansk spiss som satte frykt i hver eneste midtstopper i Europa. Han het Radamel Falcao, og banket inn mål på bestilling for både Porto og Atletico Madrid. Men denne Falcao forsvant fra jordens overflate. I stedet er det en stasjonær og målsky kar som bærer samme navn for Manchester United. Lite tyder på at Louis van Gaal vil bruke nærmere en halv milliard kroner på å gi 29-åringen et sete på United-benken på permanent basis. Men i Spania har Real Madrid visstnok fortsatt tro på at den gamle Falcao kan dukke opp igjen. Ifølge Daily Mail ønsker de å hente ham tilbake til den spanske hovedstaden og lokke frem scoringsinstinktet igjen.

I stedet for å bruke pengene på Falcao, skal van Gaal ønske å ta på spanderbuksene overfor Bayern München, skriver Daily Express. Håpet er å lokke dem til å la en annen tidligere måltjuv dra til Old Trafford. For Robert Lewandowski har ikke vært like notorisk foran mål for Bayern som han var i Borussia Dortmund. Nå håper van Gaal at dersom han får polakken til England, så skal han klare å vekke til live målteften hans – slik han ikke klarte med Falcao.

Det har lenge gått spekulasjoner om at van Gaal vil hente landsmannen Nigel de Jong tilbake til Manchester. Nå hevder Calcio Mercato at det er mer enn bare rykter. Nettstedet skriver at forhandlingene med den tidligere Manchester City-spilleren allerede er kommet langt.

James Milner er en annen midtbanespiller med erfaring fra Manchester City. Og den engelske landslagsspilleren ser ut til å bli fritt vilt til sommeren. 29-åringen er lei av å være en stallspiller hos de regjerende ligamesterne. The Sun skriver at han nok en gang har takket nei til et nytt kontraktsforslag fra City, og blir derfor Bosman-spiller til sommeren.

Hos Citys ventende motstander i tirsdagens Champions League, FC Barcelona, er det også murring etter lørdagens sjokktap hjemme for Malaga. I den kampen var Lionel Messi en skygge av seg selv, og nå fyrer en tidligere lagkamerat oppunder spekulasjonene om at han kan komme til å forlate klubben.

Eric Abidal er fortsatt en venn av Messi og er tett på klubben han forlot for to sesonger siden. Han antyder at superstjernen kan vurdere å forlate klubben etter sesongen.

– Messi har vunnet alt med Barcelona. Kanskje han vil ønske å prøve seg i en annen klubb en dag. PSG? Ja, det kan være en klubb han kan like, sier Abidal i et intervju med Telefoot.

Ståle Solbakken hadde ingen enorm suksess som manger i Wolverhampton. Men en ting skal han ha skryt for. Han hentet Bakary Sako til England. Landslagsspilleren fra Mali har vært en suksess på Molineux, og Wolves kunne solgt ham med god profitt i januar. Men i stedet ser det nå ut til at kantspilleren forsvinner til West Bromwich Albion som Bosman-spiller til sommeren, skriver Daily Mirror.