Zuccas Rangers fosser mot sluttspill

New York Rangers vant på en rolig kveld for Mats Zuccarello Aasen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

New York Rangers holdt på å rote det til for seg selv, men reservemålvakt Cam Talbot reddet dem da kampen mot Columbus Blue Jackets måtte avgjøres på straffeslag.

For Rangers fikk en drømmestart på kampen. Etter litt over åtte minutters spill ledet de 2-0 etter scoringer av Kevin Hayes og Martin St. Louis.

Ledet 3-0
Og da St. Louis la på til 3-0 før halvannet minutt var spilt av andre periode, trodde de fleste at kampen var avgjort.

Men Blue Jackets kom tilbake. Marko Dano og Artem Anisimov sørget for spenning i kampen, og drøyt fire minutter før slutt utlignet David Savard.

Spilleforlengingen ble målløs, og i straffeslagkonkurransen reddet Talbot to av tre forsøk, mens St. Louis og Rick Nash scoret for Rangers.

Dermed endte det med 4-3-seier til Rangers.

Ni seirer uten «King Henrik»
Det var lagets niende seier på tolv kamper etter at supermålvakten Henrik Lundqvist ble skadet.

Mats Zuccarello Aasen spilte en birolle i denne kampen. Han hadde fire skudd på mål i løpet av sine drøyt 20 minutter på isen, men var ikke involvert i noen av scoringene.

Nå nærmer Rangers seg New York Islanders, som i øyeblikket leder Metropolitan Division. Nå er det bare to poeng opp til byrivalen.

– Vi har tabellen hengende i garderoben, så det er vanskelig å unngå å se det. Vi tenker bare på oss selv, tenker på vårt spill, våre prosesser og vår kampplan, sier Nash til ESPN.