Håvard Nielsen i nærkamp med Eintracht Frankfurts Pirmin Schwegler. (AP Photo/dpa, Arne Dedert)
Håvard Nielsen i nærkamp med Eintracht Frankfurts Pirmin Schwegler. (AP Photo/dpa, Arne Dedert)

Tipper seier til "norske" Braunschweig

Kjetil Rekdal håndplukket tre kamper til mandagens oddstips - sjekk ekspertanalysen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

MIDTJYLLAND - OB (SUPERLIGAEN) H: 1,53 U: 3,50 B: 5,10
Midtjylland leder serien med seks poengs forsprang på Randers, som har en kamp mindre spilt. Tapte 0-3 for FCK i serien rett før vinterpausen, og har forsterket med Martin Pusic og Johan Dahlin. Har spilt skuffende treningskamper i vinter, tapte 0-2 for Molde forrige helg. OB er tredje sist i Superligaen, må passe seg for Vestsjælland som er fire poeng bak. OB har forsterket laget med Kenneth Zohore, Håkon Skogseid og Hallgrimur Jonasson, men står ovenfor en vanskelig oppgave her. Midtjylland er meget, meget sterke på hjemmebane.

NAPOLI - SASSUOLO (SERIE A) H: 1,45 U: 3,80 B: 5,50
Napoli ligger på tredjeplass i Serie A. Juventus klarer de ikke ta igjen, men de kan knipe en Champions League-plass. Var fremdragende da de vant 4-0 over Trabzonspor på torsdag. Trenger dermed ikke toppet laget i returmøtet, og kan fokusere på denne. Det er viktig etter de tapte for Palermo sist seriekamp. Higuain er suspendert her, men Napoli er plenty med offensive spillere å ta av, selv om Higuain er eneren i laget. Sassuolo holder stand i Serie A, har ni poeng ned til nedrykksstreken og ser ut til å gå mot en flott sesong uten store nedrykksbekymringer, såfremt ikke formen faller helt sammen. Er 2-3-2 i 2015, vinner ikke alt for mange kamper, men plukker poeng her og der. Tapte 1-3 for Fiorentina sist. Ikke mye å hente på hjemmeseier, men Napoli bør vinne.

BRAUNSCHWEIG - LEIPZIG (2BL) H: 2,15 U: 3,05 B: 2,75
Eintracht Braunschweig holdt seg bare en sesong i Bundesliga. De har ambisjoner om en snarlig retur, men da må de vinne her. De tapte de to første kampene etter vinterpausen, og ligger nå fem poeng bak opprykksplassene. En annen klubb med opprykksambisjoner er RB Leipzig, da bruskonsernet har pumpet mye penger i klubben. De har brukt langt mer penger enn de andre lagene i 2. Liga, og da de tapte 0-2 for Aue i første kamp etter vinterpausen fikk trener Zorninger sparken. Hedenstad og Nielsen kan spille for Braunschweig her, mens Bakengas skadestatus er usikker. RB Leipzig vant 3-1 i tilsvarende møte i høst, nå kan Eintracht hevne seg ved å gi RB en større luke opp, og samtidig melde seg selv på helt i toppen.