– Hvis han scorer flere mål, blir han fast på Brasil

Liverpool-legenden Phil Thompson tok frem lovordene om Philippe Coutinho.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Southampton-Liverpool 0-2
Se Coutinhos scoring og Phil Thompsons lovord i videovinduet øverst!

Liverpool stormer videre mot en plass i Mesterligaen neste sesong etter en sterk 2-0-seier borte mot Southampton søndag.

Høydepunktet i oppgjøret var Philippe Coutinhos vidunderlige langskudd som gav 1-0-ledelse i åpningsminuttene.

 – Det er sensasjonelt. Han er en fantastisk spiller. Det som har vært holdt mot ham er at han ikke scorer nok mål, men han gjorde det definitivt i dag! sa Phil Thompson i TV 2s Premier League-studio allerede i pausen.

Den tidligere Liverpool-stopperen, som fremdeles har tette bånd til sin gamle klubb, spilte totalt 477 kamper for de røde. Nå tror han Coutinho er klar for å ta et nytt steg som fotballspiller.

– Han er en fabelaktig spiller. Vi har alle sagt at hvis han scorer flere mål, så blir han verdensklasse. Flere mål vil gjøre ta ham til en verdensklassespiller og da vil han være fast på Brasil. Han kommer i de posisjonene, han er en sensasjonell fotballspiller og vidunderlig å se på, sa Thompson.

I så fall må Coutinho kjempe seg inn på laget i stedet for spillere som blant andre Willian, Oscar, Douglas Costa, Lucas Moura, Hulk, Ramires, Bernard og Paulinho.

Tror du Coutinho snart er fast på Brasil? Gi din stemme til venstre!

Liverpool-legenden lettet også på sløret med detaljer om hvordan den 22 år gamle brasilianeren er på privaten.

– Han er prakftull. Jeg møtte ham en gang på treningsfeltet på Melwood, da han hadde brukket kragebenet. Han hadde bare T-skjorte på, og håndleddene hans var like tykke som fingrene mine. Jeg trodde det var en gutt som kom fra skolen, sa Thompson.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk