Evertons Romelu Lukaku feirer scoring mot Young Boys i Bern. AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
Evertons Romelu Lukaku feirer scoring mot Young Boys i Bern. AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI

Rekdal tipper seier til Everton

Håndplukket tre kamper fra Langoddsen søndag - sjekk ekspertanalysen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

EVERTON - LEICESTER (PREMIER LEAGUE) H: 1,68 U: 3,40 B: 4,40
Everton ligger på tolvte plass, og har hatt en ganske skuffende sesong i forhold til den forrige. Men det er tegn til bedring. Laget plukker poeng titt og ofte i ligaen, selv om de fortsatt er ganske ustabile, men på torsdag slo de Young Boys 4-1 i Bern. Sterkt med tanke på at Young Boys scoret først. Romelu Lukaku puttet hat-trick. Leicester har hvilt siden forrige helg da de røk ut av FA-cupen med 1-2 for Aston Villa. Har kun serien å bekymre seg for, og det er bekymringsverdig. De ligger på bunnen av tabellen, og står med tre strake serietap. To av de er tøffe bortekamper mot Man United og Arsenal, dog. Everton har kun fem poeng til nedrykksplassene før runden. Gareth Barry må sone karantene, Pienaar, Baines, McGeady, og Osman kan være ute. Leicester mangler fortsatt førstekeeper Kasper Schmeichel.

LILLEHAMMER - VÅLERENGA (GET-LIGAEN) H: 2,60 U: 4,20 B: 1,90
Get-ligaen er avgjort. Oilers blir seriemestere, Storhamar blir nummer to, og Manglerud/Star og Kongsvinger spiller kvalserie. Lillehammer ligger på syvende plass med 62 poeng, Vålerenga på plassen foran med 71. Vålerenga har en teoretisk mulighet til å knipe fjerdeplassen, men da må de andre foran snuble veldig. LIK har imponert de siste kampene, men falt tilbake til gamle synder sist da de nok en gang måtte tåle poengtap for jumboen Kongsvinger. Vålerenga Hockey ble lørdag kåret til “Vålerengamestere” da de møtte Vålerenga Fotball til oppgjør i begge idretter. Vålerenga Hockey forsvarte ledelsen fra ishockeybanen i Vallhall, og vant til slutt 13-7. Veldig annerledes oppladning til seriekamp, men sikkert en meget positiv opplevelse foran over 2500 tilskuere på Jordal og Vallhall. Rekdal ble i alle fall imponert over det han så, for han tipper hockeygutta vinner på Lillehammer.

CHICAGO - BOSTON (NHL) H: 1,85 U: 3,55 B: 3,05
Original six-oppgjør. Chicago ligger på fjerde plass i Western Conference, med 75 poeng. Ti poeng bak serieleder Nashville nå, men bør fint klare sluttspillet. Ønsker selvsagt å komme så høyt som mulig, så de får hjemmefordel mot flere lag. Har tapt to på rappen hjemme for Detroit og Colorado. Dette er kamp syv av åtte strake hjemmekamper, de har bare vunnet to av seks så langt. Boston Bruins ligger på åttende plass i Eastern og kjemper hardt for en sluttspillplass. Florida følger bare ett poeng bak. Da passer det kanskje dårlig at de er i katastrofal form. Boston har tapt seks strake kamper, og dette er siste stopp på en fem kampers roadtrip hvor de altså har tapt alle - de røk 1-5 i St. Louis på fredag. Chicago mangler Trevor van Riemsdyk, mens Marc Savard og Kevan Miller er ute for Boston.