Sophie Elise tapte semifinalen: 
– Ingen grunn til å være lei seg

Røk ut av Mitt Dansecrew etter battle mot Lisa Tønne.

Toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (20) røk ut av Mitt Dansecrew-semifinalen etter en intens dansebattle mot Lisa Tønne.

– Jeg skal drikke alkohol, sier hun til programleder Stian Blipp i tv2.nos eksklusive etterpåsending som du kan se øverst i artikkelen.

– Jeg skal feire for at jeg har fått være med på dette her. Det er ingen grunn til å være lei seg. Absolutt ikke, så det går fint, sier hun til Blipp.

Tårer i øynene

Da TV 2 prater med bloggeren etter sendingen, innrømmer hun derimot at hun er trist over å være ut av konkurransen. 

– Jeg synes det er utrolig trist. Men jeg er sliten, så jeg ser frem til å slappe av nå. Det verste er å skulle si hadet til guttene. Jeg er ikke den typen person som er så opptatt av å vinne, men det blir trist å ikke danse med Unique i morgen. De guttene har lært meg så mye om meg selv, sier Sophie Elise med tårer i øynene. 

Hun håper derimot å fortsette samabeidet med de tre guttene i crewet.

– Jeg kommer nok til å dra og se på treningene deres, siden de trener rett ved siden av der jeg bor. Jeg håper også at jeg kan være med på eventuelle show som de skal gjøre, sier hun. 

Heier på Fingern

I finalen fredag 27. februar er det Thomas «Fingern» Gullestad og Lisa Tønne som skal kjempe mot hverandre.

– Jeg glad for å se de to i finalen. Jeg kommer til å være her på finalen neste fredag, og da skal jeg stemme på Fingern, sier Sophie Elise. 

Gode tilbakemeldinger

Sophie Elise og hennes Unique Crew åpnet semifinalen med et dansenummer inspirert av Elvis Presley. De danset til «Jailhouse Rock» og fikk gode tilbakemeldinger fra dommerne.

– Jeg synes denne koreografien kler deg så godt. Du har ro til å fullføre alle bevegelsene og være presis gjennom hele rutinen. Jeg synes dette er det beste dere har gjort så langt i denne konkurransen, sa Thea.

– Jeg har vært litt streng mot deg tidligere. Men i kveld skal jeg rose deg og si at du gir alt hver gang. I dag klinte du til, sa Marcus.

Satt ut av håret sitt

Sophie Elise og Uniques andre dansenummer var en reprise av dansen fra filmkvelden, hvor de leverte et Harry Potter-show. Denne gangen fikk de som utfordring å legge til et temposkifte.

– For et herlig gjensyn. Det er akkurat som om noe har skjedd meg deg denne uken, Sophie Elise. Du har med deg en ro og tyngde inn i opptredenene som jeg ikke har sett tidligere, og det er utrolig kult å se den progresjonen. Alt i alt har du levert helt fantastisk denne kvelden, sa Thea.

– I dag så du litt betenkt ut. Hva er det som plager deg? spurte Marcus.

– Håret, kom det raskt fra bloggeren.

– Det var håret, ja! Nå er det finale om en uke, så jeg må være ærlig. Jeg ser på deg som en danse-valp. Du er litt ustø med brekte ører, men du er skjønn på scenen, sa Marcus.

Mitt dansecrew-finalen sendes fredag klokken 20.00 på TV 2.