TIL TOTTENHAM: Thibaut Courtois og Eden Hazard skal begge ha takket ja til Tottenham før de gikk til Chelsea. (AP Photo/Alastair Grant)
TIL TOTTENHAM: Thibaut Courtois og Eden Hazard skal begge ha takket ja til Tottenham før de gikk til Chelsea. (AP Photo/Alastair Grant)

Fotballryktene:
– Hazard og Courtois sa ja til Tottenham

Og Manchester United skal bruke langt over milliarden på spillere i sommer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hva var vel livet uten overgangsrykter?

Det ville i hvert fall vært veldig mye kjedeligere. 

For ryktene gir livet litt ekstra krydder. Litt mer å se frem til hver morgen.

Og litt senere enn vanlig kan du nå kose deg med dagens bukett med roser fra ryktebørsen.

Manchester United skal prøve å kjøpe seg inn i gullstriden i Premier League neste sesong. Denne sesongen kostet det dem halvannen milliard kroner å komme tilbake i kampen om Champions League-plasser. Men neste sommer skal Louis van Gaal bruke enda mer penger. Ifølge Daily Express skal det hentes en høyreback, en midtstopper, en midtbanespiller, en kantspiller og en spiss – koste hva det koste vil.

Manchester Evening News hevder at Micah Richards kan bli høyrebacken. 26-åringen er nå på lån til Fiorentina, men kontrakten hans med Manchester City går ut til sommeren. Dermed kan van Gaal spare pengene sine til de fire andre forsterkningene dersom han går for Richards på høyrebacken.

Koke er en populær kar i Manchester. Både City og United vil ha Atletico Madrid-spilleren. Tidligere i uken ble det kjent at de lyseblå var villig til å la Stevan Jovetic dra til Vicente Calderon som en del av overgangen. Men nå skriver Daily Express at United frister med Juan Mata dersom Atletico Madrid vil selge midtbanespilleren til dem.

Manchester City vil forsterke forsvaret foran neste sesong, og nå skriver Daily Mail at førstevalget er belgieren Toby Alderweireld. Det eneste problemet er at Southampton sikret seg en kjøpsopsjon da de leide 25-åringen fra Atletico Madrid.

At Arsenal skal ha en midtbanespiller til sommeren er ingen stor hemmelighet. Mikel Arteta er et skritt nærmere pensjonisttilværelsen neste sesong, mens Tomas Rosicky allerede har vært på geriatrisk avdeling i noen år. Lars Bender har lenge vært på ønskelisten, men nå hevder Daily Mirror at Barcelona – som ikke har lov til å kjøpe spillere – er foran The Gunners i køen for Bayer Leverkusen-spilleren. Dermed tyder alt på Southamptons Morgan Schneiderlin er førstevalget til Arsene Wenger.

Arsenal fikk aldri David Beckham i sin storhetstid. Men Wenger har ingen planer om å gå på en ny Beckham-smell. Brooklyn Beckham er allerede en del av klubbens akademi. Og torsdag fikk også lillebror Romeo sin første kamp i rødt og hvitt, skriver Daily Mail.

Verden kunne sett helt annerledes ut dersom Harry Redknapp hadde fått viljen sin. Han hevder nå at han fikk ja fra både Eden Hazard og Thibaut Courtois da han var manager i Tottenham. Men Spurs-ledelsen somlet med å få fullført overgangene, og da muligheten til å spille for en klubb som kunne vinne noe dukket opp, så valgte den belgiske duoen å gå til Chelsea i stedet, skriver TalkSPORT.

Casemiro hadde trøye nummer 16 i Real Madrid. Men da brasilianeren ble leid ut til Porto, benyttet klubben seg av muligheten til først å gi nummeret hans til Martin Ødegaard og så til Lucas Silva. Et solid signal om at han ikke har den største fremtiden i klubben. Nå vil Everton hente midtbanespilleren til England, melder Daily Mirror.

Dersom noen kjenner til en spiss som ikke er under kontrakt med noen klubb, så er det bare å ta kontakt med Tony Pulis. West Bromwich Albion-manageren ønsker å hente hvilken som helst spiss som han kan få nå, slik at han har en backup til Saido Berahino og Brown Ideye ut sesongen, skriver Birmingham Mail.