Lisa og Fingern til finalen i Mitt Dansecrew

Se det første intervjuet med de to finalistene her. 

Komiker og TV-personlighet Lisa Tønne (36) og Juice Crew møter TV-personlighet Thomas «Fingern» Gullestad (33) og Absence Crew i neste ukes finale i Mitt Dansecrew.

Det var to glade finalister som snakket med Stian Blipp rett etter sendingen. 

– Jeg trodde at vi skulle ryke ut i kveld. Jeg er så glad for at folk har stemt på oss. Vi hadde jo færrest stemmer av alle tre før battelen, men så ombestemte folk seg, sa Lisa.

Se det første intervjuet med både finalistene og den utstemte kjendisen ovenfor!

Det var blogger Sophie Elise Isachsen (20) og Unique Crew som måtte forlate Mitt Dansecrew i kveld, etter en battle mot Lisa og Juice Crew.

Thomas unngikk battle igjen

Thomas har aldri vært i dansebattle, og i kveld unngikk han det nok en gang. Han ble dermed utropt som den første finalisten. 

– Jeg har vært sikker på at vi skulle komme i battle hver gang, men så har det aldri skjedd. Jeg bruker også å tenke at jeg kommer til å skade meg. De siste nettene har jeg tenkte på at jeg nå havner i rullestol, sa Thomas til Stian Blipp.  

Thomas fikk skryt

Thomas «Fingern» Gullestad (33) og Absence Crew lot seg inspirere av Frank Sinatra i sin første dans. Selv med skadet fot imponerte han dommerne.

– Fantastisk show! Tidligere har dere hatt en tendens til å danse litt likt uansett musikksjanger, men i kveld er alt på plass. Dere er jazzet, og dere leker med musikken. Hjertelig takk, sa Marcus.

Som andre dans gjorde Thomas og Absence reprise av dansen fra 70-tallskvelden, hvor guttene hyllet den kjente stuntmannen Evel Knievel. Som en utfordring fra dommerne skulle crewet legge til et nytt stunt-element. Thomas og Absence tok ikke lett på utfordringen og la til et triks hvor Thomas kastet seg over en stokk som sto i flammer.

– Snakk om å ta en utfordring! Dere har gjort flere justeringer, og jeg berømmer dere for det overskuddet. Du tar tre nakkesprett over et flammehav, og det er helt fantastisk, sa Thea.

Lisa imponerte som Michael Jackson

Lisa og Juice Crew hyllet Michael Jackson i sin første dans.

– Jeg synes dette var veldig bra. Starten deres er helt utrolig. Du klarer å skape en følelse av at Michael Jackson står i dette rommet. Dere hadde stålkontroll på det dere leverte, sa Nasir.

Lisa og Juices andre nummer var en reprise av deres dans fra aller første sending, hvor Lisa starter showet i en sykeseng. 

– Første gang jeg så dette showet tenkte jeg at du var rask. Nå ser jeg nye kvaliteter. Mellom det raske har du en silkemykhet som er utrolig bra. Jeg håper at vi sees neste uke, sa Marcus.

Se Mitt Dansecrew fredager klokken 20.00 på TV 2.