Her er Northugs Tinder-profil: – Ingen match foreløpig

Nordmannen høyt og lavt om tatoveringer og manglende treff på Tinder på onsdagens pressekonferanse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Falun (TV2.no): Det er knyttet enorme forventninger til Petter Northug i langrennssporet når VM starter for alvor i Falun i morgen. De fleste ekspertene forventer flere gull fra langrennssirkusets største stjerne.

Etter et skuffende OL i Sotsji er gull noe Northug også krever av seg selv, noe han ikke har lagt skjul på i oppladningen til mesterskapet. Både bror Tomas Northug og et samlet svensk skilandslag er utpekt som fiender.

Les også: Northug-kompis: – Han kan ta seks gull

Vel så viktig for pressen er nemlig Northugs verbale krumspring før og etter konkurransene. Skal man dømme utifra onsdagens pressekonferanse, blir VM en eneste lang opptur. I hvert fall utenfor sporet.

PÅ TINDER: Dette er Petter Northugs Tinder-profil, tatt før han fylte 29 år. Nordmannen har foreløpig ikke fått match med noen i den svenske VM-byen, ifølge seg selv.
PÅ TINDER: Dette er Petter Northugs Tinder-profil, tatt før han fylte 29 år. Nordmannen har foreløpig ikke fått match med noen i den svenske VM-byen, ifølge seg selv.

Foran et samlet pressekorps svarte Northug villig vekk på alt fra tatoveringer, til hvem han går på Tinder-date med.

– Det har kanskje vært noen stille dager. Hvordan er tilfanget på Tinder her i Falun? ville en journalist vite.

– Ingen match, var Northugs kjappe svar på datingtjenesten.

Til spredt latter.

Via skivenner i Trondheim har TV 2 har fått tilgang på skiessets Tinder-profil. Det står i hvert fall ikke på profilbildet, der Northug viser seg fra sin tøffeste side.

Tatoverings-tull
Svenske tatoveringer har vært et hett enme inn mot VM. Zlatan tatoverte hele kroppen sin for å markere solidaritet med sultofre, mens Northug-rival Marcus Hellner valgte å sende et stikk til Northug via Gunde Svan.

På spørsmål fra TV 2 om hvem han hadde valgt å få tatovert på hele kroppen, kom det syrlige svaret han er kjent for.

– Det er jo plass til mange (på min kropp, red.anm.).  Jeg vet ikke akkurat hvem som hadde vært så uheldig å blitt valgt ut, men jeg skulle nok fått plass til noen. 

– Så du hadde ikke skrevet Åge (Skinstad), Arild (Monsen) og Vidar (Løfshus)?

– På den ene rævballen, kom det kjapt fra Northug om landslagsledelsens tatoverings-status.

Til latter fra et samlet pressekorps.