VALENTINES: Det tidligere ekteparet Gwyneth Paltrow og Chris Martin tilbragte Valentines sammen. Foto: Colin Young-Wolff /Invision/AP
VALENTINES: Det tidligere ekteparet Gwyneth Paltrow og Chris Martin tilbragte Valentines sammen. Foto: Colin Young-Wolff /Invision/AP

Feiret Valentines sammen

Gwyneth Paltrow og Chris Martin gikk fra hverandre for snart ett år siden, men på lørdag tilbragte de Valentines sammen.

Bruddet mellom skuespiller Gwyneth Paltrow (42) og musiker Chris Martin (37) har vært mye omtalt. De to gikk fra hverandre i mars 2014.

Men det er tydelig at ekskjærestene ikke har noe ondt blod mellom seg. De tilbragte nemlig Valentines sammen på en strand i California, skal vi tro nettstedet E! Online.

Men selv om det tidligere superparet valgte å tilbringe den mest romantiske av alle høytider sammen, er det ikke noe som tyder på at kjærligheten har blomstret på ny. Ifølge en kilde E! har snakket med var de sammen for å tilbringe tid med ungene.

– Deres tid sammen var ikke romantisk virket det som, de var der for å surfe sammen med barnene, sier den anonyme kilden.

Selvom bruddet mellom Paltrow og Martin først ble offisielt ved begynnelsen av fjoråret, skal de ha begynt prosessen lenge før. Så tidlig som i 2012, sier Paltrow i et intervju med magasinet Marie Claire Australia:

– Ingen visste hva jeg og Chris gikk gjennom, så jeg sa ingenting. Jeg prøvde å fokusere på ungene i samtalene mine med han, og hvordan vi skulle gjøre dette enklest for dem.