Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

TV 2 søker: Tilkalling-/sommervikarer 

TV 2 Nyhetene og TV 2 Sporten søker tilkallings- og sommervikarer. Vi har behov for reportere, deskreportere, nettreportere, grafikkreportere, researchere, produsenter og fotoredigerere.

Arbeidsoppgaver

 • Nyhetsreporter, TV 2 Nyhtene, Bergen/Oslo

Du må være en idérik, selvstendig og kunnskapsrik journalist som har en genuin interesse for å grave frem harde nyheter som kan sette dagsorden. Vi legger vekt på at du har et godt kildenett, at du er modig, ambisiøs og ansvarsbevisst.

 • Utenriksreporter, TV 2 Nyhetene, Bergen

Du må ha god kunnskap om politikk og samfunnsliv utenfor landets grenser. Du må jobbe kjapt og selvstendig med god journalistisk teft. Språkferdigheter er en fordel.

 • Deskreporter, TV 2 Nyhetskanalen, Bergen/Oslo

Du må ha stor arbeidskapasitet, gode allmennkunnskaper og god journalistisk teft. God teknisk forståelse og erfaring med profesjonelle redigeringsprogram er en forutsetning.

 • Grafikkreporter, TV 2 Nyhetskanalen, Bergen/Oslo

Som grafikkreporter har du ansvaret for å skrive all tekst som publiseres på skjermen i sendingene. Du må være samfunnsengasjert og kunnskapsrik. Du må skrive godt og ha evne til å tenke ut tabloide vinklinger.

 • Researcher, TV 2 Nyhetskanalen, Bergen/Oslo

Vi trenger journalister som kan jobbe raskt og effektivt med å planlegge, koordinere og booke gjester til studio. Du må ha stor arbeidskapasitet, gode allmennkunnskaper og god journalistisk teft.

 • Nettjournalister, Bergen/Oslo

Vi søker deg som notorisk sjekker siste nytt om nyheter, sport og underholdning på mobilen. Du må like å jobbe raskt, og med et bredt stoffområde. Du behersker tekst-, bilde- og videoproduksjon.

 • Sportsreporter, Oslo

Du må være idérik, kunne jobbe under tidspress og levere både til tv og digitale flater. Grunnleggende kjennskap til våre største profiler og idrettsgrener er et krav. Det er et stort pluss med et kildenett og kontakter inn mot utøvere, klubber og organisasjoner. Det er viktig at du også har visuell teft og god teknisk forståelse.

 • Deskreporter, sport, Bergen

Vi trenger selvstendige, språkmektige, tabloide, edruelige, ambisiøse, ærlige og hardtarbeidende journalister. Du kan redigere selv, og har en god speak. Du kan jobbe multimedialt, og levere både til nett og tv.

 • Nettreporter, Sport, Bergen/Oslo

Vi søker deg som har stor arbeidskapasitet, et godt språkøre og stor interesse for sportsjournalistikk. Du må ha gode allmennkunnskaper og evnen til å sette deg inn i nye sakskomplekser på kort tid. Du vil arbeide med mange verktøy – fra bildebehandling og videoredigering til desking av nettsider og spredning av saker i sosiale medier.

 • Produsenter, TV 2 Nyhetskanalen, Bergen/Oslo

Du må ha teknisk kompetanse og god innsikt i nyhetsproduksjon. Du må ta raske avgjørelser og kommunisere tydelig med dine omgivelser. Erfaring med flerkameraproduksjon, digitale avviklingssystemer er en forutsetning, samt evne til å håndtere ny teknologi.

 • Fotoredigerer, Bergen/Oslo

Vi er ute etter personer som har høy faglig tv-kompetanse. Du må kunne filme og redigere, samt håndtere forskjellige redigeringsverktøy. Du må jobbe godt under korte tidsfrister, takle stress, følge med i nyhetsbildet.

Vi tilbyr

 • Du får opplæring i alle funksjoner, og blir en del av et dynamisk og profesjonelt arbeidsmiljø med dedikerte og engasjerte kolleger. I alle stillingene forutsetter vi interesse og motivasjon for og kompetanse på digital formidling og bruk av sosiale medier.
 • Tiltredelse: Våren/sommeren 2015. Etter nærmere avtale.
 • Turnusarbeid og arbeid på kveld, helg og høytid må påregnes.
 • Søkere med redaksjonell erfaring vil bli prioritert.
 • Husk å angi hvilken stilling du søker og også hvilket arbeidssted, Bergen eller Oslo.

Nærmere informasjon om stillingene fås ved henvendelse til:

Nyhetsreporter, Oslo: Niklas Lysvåg, tlf. 41 42 33 27, nly@tv2.no

Nyhetsreporter/utenriksreporter, Bergen: Arne Rovick, tlf. 91 60 02 48, arne.rovick@tv2.no

Desk-/grafikkreporter og researchere, Bergen: Olaf Erlend Gundersen, tlf. 90 89 07 93, ogu@tv2.no

Desk-/grafikkreporter og researchere, Oslo: Anine Hallgren,
tlf. 91 39 66 02, anine.hallgren@tv2.no

Nettreporter, Bergen/Oslo: Olav Haugan, tlf. 97 02 66 08, olav.haugan@tv2.no

Nettreporter, Sport: Tore Rørtveit, tlf. 95 94 82 11, tore.rortveit@tv2.no

Sportsreporter, Oslo: Espen Solbakken, tlf. 91 74 42 09, espen.solbakken@tv2.no

Sportsreporter, Bergen: Kyrre Øvrebø, tlf. 41 52 18 04, kyrre.ovrebo@tv2.no

Produsent, Bergen/Oslo: Karen Marie Paulsen, tlf. 90 11 20 65, kmp@tv2.no

Fotoredigerer, Oslo: Jon Eirik Olsen, tlf. 93 06 59 39, jon.eirik.olsen@tv2.no

Fotoredigerer, Bergen: Therese Henriksen, tlf. 92 61 46 37, the@tv2.no

Andre opplysninger


Reisevirksomhet: Noe reisevirksomhet må påregnes

Søknadsfrist: 02.03.2015

SØK PÅ STILLINGEN HER