TILBAKE: Kyrre Haugen Sydness vender tilbake som etterforskeren Viggo Lust i den andre sesongen av «Det tredje øyet».
TILBAKE: Kyrre Haugen Sydness vender tilbake som etterforskeren Viggo Lust i den andre sesongen av «Det tredje øyet».

«Det tredje øyet»-oppfølgeren er allerede solgt til flere land

TV 2-dramaet er i gang med innspillingen av sesong 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Krimserien «Det tredje øyet» og produksjonsselskapet Rubicon startet innspillingen av den nye sesongen mandag 16. februar.

De bærende rollene fra den første sesongen er fortsatt med i serien. Kyrre Haugen Sydness spiller hovedrollen som etterforskeren Viggo Lust, og Ida-Elise Broch spiller etterforsker Mari Friis.

Serien skal etter planen sendes på TV 2 våren 2016.

Sesong 2 er allerede solgt til Sverige, Danmark, Finland og New Zealand. Sesong 1 ble en suksess og er også solgt til flere land.

– Jeg gleder meg til arbeidet som ligger foran oss, og til å jobbe med en gjeng utrolig talentfulle, fine folk. Det er gøy at sesong 2 allerede er solgt til flere land, og vi skal prøve å leve opp til forventningene, forteller Kyrre Haugen Sydness.

Stolt dramaredaktør

– Vi er veldig glade for å være i gang med sesong 2 av «Det tredje øyet». Sesong 1 var en suksess både nasjonalt og internasjonalt, og det er gøy å se at vi treffer med de seriene vi satser på. Interessen for sesong 2 er stor og den er allerede solgt til flere land. Dette sier noe om at vi gjør noe riktig, sier dramaredaktør i TV 2, Christopher Haug.

Han forteller videre at han tror den nye sesongen blir bedre.

– Erfaringene fra sesong 1 gjør at vi er sikre på at sesong 2 blir enda bedre, så jeg gleder meg enormt til premiere neste år. I det hele tatt er jeg en veldig glad, TV 2 er virkelig satt på dramakartet og det kommer mye spennende drama på TV 2 i tiden fremover

Spennende sesongavslutning
I den første sesongen fulgte seerne med på Viggo som desperat ønsket å finne ut hva som skjedde med datteren hans Christina, som forsvant for nesten fem år før. I siste episode i sesong 1 fikk Viggo svarene han trengte på hva som skjedde med datteren hans.

Se hele sesong en på TV 2 Sumo (krever innlogging)

I sesong 2 har Viggo tilsynelatende kommet seg videre, han har byttet jobb innen politiet og brutt kontakten med nesten hele sitt gamle liv.

Synene med Christina er borte og Viggo lever mer eller mindre «normalt». Så inntreffer det en dramatisk hendelse hvor Christina plutselig dukker opp igjen i Viggo sitt hode. Denne gangen med en advarsel om at noe forferdelig kommer til å skje.

Sesong 2 handler om Viggos kamp for å redde de han er glad i – hvor langt er han villig til å gå?