Robinson-tvillingene Wanda og Vita har delt samme seng i alle år

Slik har søskenparet det hjemme. Se video!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I sesongens andre Robinson-episode inntok tvillingene Vita og Wanda Mashadi (22) øya. 

TV-slaver

På øya er det ikke mye som minner om den hjemlige komforten jentene har i Strømmen. TV-en blir flittig brukt av søskenparet som bor sammen i leiligheten de eier.  

– TV-en er det første vi slår på når vi kommer inn. Den blir godt brukt. Det som er rart er at vi nå kommer til å se oss selv der, sier de noen dager før avreise.

Krangler

Allerede rett etter jentene ankom øya ble det mye kjekling om hvordan bambushytta skulle bygges. Litt krangling er det også på hjemmebane, innrømmer jentene. 

– Vi er jo tvillinger, så det er jo naturlig at det blir veldig mye krangling her og der til tider. Den ene vil alltid sjefe litt mer over den andre, men det blir som regel riktig til slutt, sier Vita.

Deler seng

Til tross for litt krangling har jentene delt samme seng i alle år. 

– Det er ikke noe uvanlig for oss. Her pleier vi å se på film om kvelden før vi legger oss. Og så er vi veldig opptatte av at disse skal være i sengen med oss også, sier Vita, og viser frem alle bamsene. 

Opptatt av mote

Begge jentene både jobber og blogger om mote. Vita jobber på Follestad i Strømmen, mens Wanda jobber på Marc Jacobs i Oslo. 

– Vi kan vel si at vi er ganske arbeidsnarkomane. Vi bruker veldig mye tid på jobb, både når vi kommer hjem og på jobben, tilføyer Wanda. 

Begge er enige om at de utfyller hverandre på mange måter, likevel understreker tvillingene at de likevel er svært forskjellige.

– Vi er to helt forskjellige personer, men sammen så blir vi dynamitt – Knoll og Tott, avslutter de. 

Se Robinson på TV 2, søndager kl. 20.00!