Stjerneparet hadde kun øyne for hverandre på «Gunman»-première

Sean Penn (54) og Charlize Theron (39) er stormende forelsket.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespillerparet overrasket alle da deres 18 år gamle vennskap utviklet seg til en het romanse. Det er over ett år siden de falt for hverandre, og superparet er fremdeles like forelsket. 

PÅ PREMIÈRE: Sean Penn og Charlize Theron på London-premièren til filmen «Gunman». Foto: Scanpix.
PÅ PREMIÈRE: Sean Penn og Charlize Theron på London-premièren til filmen «Gunman». Foto: Scanpix.

Overraskende brydd

Under premièren av filmen «Gunman» i London mandag kveld, så paret stormende forelsket ut, og Penn klarte såvidt å ta blikket bort fra sin vakre halvdel.

Sean Penn spiller hovedrollen i filmen, og selv om det var hans store kveld, var det Theron som tiltrakk seg oppmerksomheten på den røde løperen.

39 år gamle Charlize Theron så nydelig ut, med skulderlange bølger i håret. Hun har selv spilt i filmer som «Siderhusreglene» og «Monster», og kapret en Oscar for sin prestasjon i sistnevnte. Røde løpere burde vært hverdagskost for skuespilleren, som så overraskende brydd ut under premièren.

– Ville ikke ødelegge vennskapet

I fjor åpnet Theron seg om forholdet til Sean Penn, og forklarte at dette ikke var noe de bare hoppet inn i.

– Hvis man har den slags varig vennskap som vi hadde, så verdsetter du det, og man vil ikke begå en impulsiv beslutning for å ødelegge det, sa hun under NBCs Today Show.

Sean Penn har lenge slitt med temperamentet sitt, og har til og med gått i terapi for å dempe raserianfallene. I en alder av 54 år, har han endelig funnet roen, og han roser Theron for å ha utryddet demonene i sinnet sitt.