HETT: «Fifty Shades of Grey» inspirerer kinogjengere. Iril ble vitne til noe litt spesielt i kinosalen. Foto: Fifty Shades of Grey/Privat.
HETT: «Fifty Shades of Grey» inspirerer kinogjengere. Iril ble vitne til noe litt spesielt i kinosalen. Foto: Fifty Shades of Grey/Privat.

Iril (19) tok par på fersken i kinosalen under «Fifty Shades»

Iril fikk sjokk under «Fifty Shades of Grey»-visning i Tromsø.

Iril Gausdal Johansen (19) og kjæresten tok som mange andre turen til kinosalen forrige helg, for å se filmen «Fifty Shades of Grey».

LITT FOR DRØYT: Iril og kjæresten ble overrasket på kino. Foto: Privat.
LITT FOR DRØYT: Iril og kjæresten ble overrasket på kino. Foto: Privat.

Den sexy filmen skapte god stemning i salen i Tromsø. Kanskje litt for god stemning. Midt under filmen ser Iril bort på paret ved siden av, som var i full aksjon.

– Han ved siden var veldig urolig. Jeg snur meg og ser at han har fingrene i buksa på dama, forteller 19-åringen til TV 2.

Saken ble først omtalt i avisa Nordlys.

Ifølge Iril var det et kjedelig punkt i filmen, og det virket som flere i salen hadde funnet veien under hverandres klær. For Iril og kjæresten var det både overraskende og komisk.

– Jeg hvisket til typen min, og vi begynte bare å le. De merket fort at de var tatt på fersken, så da stoppet de, sier Iril, som forteller at hun selv aldri ville funnet på å gjøre noe sånt foran andre mennesker.

– De kunne jo spart seg til de kom hjem. Det var en skikkelig komisk hendelse. Jeg har hørt om flere som forteller om lignende hendelser i kinosaler rundt omkring, forteller Iril videre.

Inspirerende sex-scener

Den mye omtalte filmen er basert på boken med samme tittel, og handler om Anastasia Steel og Christian Grey som innleder et seksuelt forhold. Hele 20 minutter av filmen er kun sex-scener.

At folk lar seg inspirere er det liten tvil om, men Iril synes folk kunne spart seg for å tafse på hverandre i kinosalen. Hun la ut et tweet etter visningen, og har fått enorm respons. 

–  Jeg har fått veldig mye reaksjoner, spesielt etter artikkelen i Nordlys. Mange skriver til meg gjennom chatmeldinger på Facebook, og lurer på hvordan det var å oppdage det. 

Det ble en sexy helg for flere nordmenn enn Tromsøværingene. Med over 140.000 besøkende i valentinshelgen, gjør «Fifty Shades of Grey» en av tidenes beste åpningshelger på norske kinoer.