ENGLAND-AKTUELL: Mauro Icardi er ønsket av både Chelsea og Manchester United. (AP Photo/Serena Campanini, Ansa)
ENGLAND-AKTUELL: Mauro Icardi er ønsket av både Chelsea og Manchester United. (AP Photo/Serena Campanini, Ansa)

Fotballryktene:
– Manchester United og Chelsea kjemper om argentiner

Arsenal skal ha fått akseptert et bud på PSG-stjerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Livet blir med ett litt kjedeligere hvis en ikke har noen fotballrykter å kose seg med.

For spenningen du får når et stort navn ryktes til nettopp din klubb, er det vanskelig å sammenligne med noen.

Det samme med nervøsiteten som oppstår når favorittspilleren din blir koblet til en annen klubb.

Her er et lite knippe med rykter du kan kose deg med i dag.

Manchester United og Chelsea skal helt klart forsterke lagene sine før neste sesong. Og det virker som om Louis van Gaal og Jose Mourinho tenker ganske så likt når det gjelder nye spillere. Begge klubber vil ha en ny spiss på plass til sommeren. Det er vel ingen tvil om at Uniteds frontløpere har sett sine beste dager, og det samme gjelder Chelseas Didier Drogba. Og skal en ha ungt blod på topp, så virker det som om de to managerne er skjønt enig om at Mauro Icardi er rette mannen. Ifølge Daily Express står Inter-spissen på ønskelisten til begge. Men også Juventus skal stå klar til å by på 21-åringen.

Og om ikke det skulle være nok, så har van Gaal og Mourinho sett seg ut samme kar til å tette igjen midtforsvarene sine. Daily Mirror skriver at begge klubbene vil hente Raphael Varane fra Real Madrid. Så spørs det om den spanske storklubben vil la franskmannen dra.

Drew Lewis har bare fått et innhopp for Southport i Conference denne sesongen, men på reservelaget har 19-åringen herjet. Han har banket inn 38 mål så langt, og selv om han ikke er regnet som god nok for A-laget til Southport, så er han havnet på listen til Manchester United. Daily Mail skriver at Lewis er invitert på prøvespill på Old Trafford.

Manchester United manøvrerte seg i posisjon til å ha førsterett på Fluminenses spillere da de hentet tvillingene Rafael og Fabio i sin tid. Nå skriver Sambafoot at de røde djevlene har sett seg ut en ny brasiliansk unggutt. 17-åringen Kenedy har imponert for Brasils U17-landslag, og van Gaal vil hente ham til England før flere storklubber får øynene opp for ham.

I helgen begynte ryktene å gå om et Liverpool-angrep på Roma. Da var det flere spillere som var aktuell for de røde, men det kan se ut som om Miralem Pjanic er mannen Brendan Rodgers vil ha. Bosnieren skal erstatte Steven Gerrard på midtbanen. Men Roma vet hvor desperate Liverpool er etter et dugende midtbanespiller, og har derfor skrudd prisen i været. Dersom Liverpool vil ha Pjanic, må de nok ut med nærmere 400 millioner kroner, skriver Daily Mirror.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino har fått sansen for unggutter. Og nå vil han gjøre laget sitt enda litt yngre. For ifølge Metro er Spurs nå i forhandlinger med Cagliari om en overgang for 18 år gamle Godfred Donsah. Den defensive midtbanespilleren er blitt døpt «den nye Essien» i hjemlandet Ghana. Nord-London-rival Arsenal er også interessert i Donsah.

En annen som kan være på vei til White Hart Lane er Benfica-vingen Eduardo Salvio. Argentineren lekte seg til tider med Spurs-backene da lagene møttes i Europaligaen i mars i fjor. Og nå vil Pochettino hente landsmannen til England. Men Benfica selger ikke før de får godt over 250 millioner kroner for 24-åringen, skriver London Evening Standard.

Arsenal blir alltid koblet til en ny spiss. Og hver gang et januarvindu stenger, så får Arsene Wenger pepper for ikke å ha hentet en ny måljeger. Nå hevder Fichajes at noe skjer til sommeren. Og at Arsenal har fått akseptert et bud på Edinson Cavani. Paris Saint-Germain vil kvitte seg uruguayaneren. Får de rundt en halv milliard kroner, så selger de.

Palermo-eier Maurizio Zamparini har bekreftet at han er klar for å cashe inn på spissen Paulo Dybala. TalkSPORT hevder at Manchester City er villig til å bla opp for spissen. For Zamparini hevder at ingen italienske klubber har råd til å hente argentineren. Men nå skriver Metro at Palermo-eieren skal møte Arsenal-ledelsen i London denne uken, der en overgang for Dybala skal diskuteres.

Paris Saint-Germain har ikke gitt opp håpet om å hente Eden Hazard. Til tross for at belgieren nylig signerte en ny femårskontrakt med Chelsea. For qatarerne som eier PSG, så har alt en pris. Og alt er mulig å kjøpe, bare en betaler prisen det koster, skriver Daily Star.

Nene var stjerne i PSG, men ble dyttet ut i kulden etter hvert som verdensstjernene ble hentet inn for sinnssyke summer. Etter en periode i Al Gharafa i Qatar, vil brasilianeren nå tilbake til Europa. Og Daily Mail skriver at West Ham skal være veldig interessert i 33-åringen.

Celtic-manager Ronny Deila skal ikke beskyldes for ikke å prøve på det umulige. For nå skriver Scottish Sun at nordmannen vil prøve å lokke Zakaria Bakkali til Celtic til sommeren. 19-åringen er fullstendig i kulden i PSV Eindhoven, og får ikke en gang trene med A-laget etter at han gjorde det klart at han ikke ville forlenge kontrakten sin med klubben. Bakkali vil til en større klubb, og ville ha muligheten til å gå som bosmanspiller. Så spørs det om Celtic er en stor nok klubb for den belgiske kantspilleren. For klubber som Atletico Madrid, Valencia, Manchester United, Arsenal, Chelsea og AC Milan er blant klubbene som har vist interesse for ham.