MÅ VENTE PÅ FØRSTELAGSDEBUT: Martin Ødegaard (16) er ikke med i Carlo Ancelottis Mesterliga-tropp. Foto: Javier Lizón / EFE / NTB scanpix
MÅ VENTE PÅ FØRSTELAGSDEBUT: Martin Ødegaard (16) er ikke med i Carlo Ancelottis Mesterliga-tropp. Foto: Javier Lizón / EFE / NTB scanpix

Ødegaard ikke med i Real Madrids Mesterliga-tropp

Men to unggutter er med i troppen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Martin Ødegaard (16) er ikke tatt ut i troppen til Real Madrid til åttedelsfinalen mot Schalke i Mesterligaen. Nordmannen må dermed vente på debut for førstelaget. 

Ødegaard var heller ikke med i troppen til kampen mot Deportivo lørdag. I stedet spilte Ødegaard én omgang for Real Madrid Castilla på en gjørmete og krevende bane.

– Han er et stort talent med en stor personlighet. Han har ikke vansker med å trene med oss, og han har selvtillit. Han følger programmet sitt, og trener noen dager med oss, og noen dager med Castilla. Men jeg tror ikke jeg kommer til å bruke ham mot Schalke, sa Ancelotti på et spørsmål fra VG på fredagens pressekonferanse.

På mandagens førstelagstrening var Ødegaard på plass sammen med superstjernene, men han er altså ikke blant spillerne i troppen til onsdagens kamp mot Schalke. Det er imidlertid ungguttene Álvaro Medrán og Derik Osede, skriver Real Madrid på sine hjemmesider.

Her er Real Madrid-troppen:
Keepere: Iker Casillas, Keylor Navas, Fernando Pacheco.
Forsvarere
: Raphaël Varane, Pepe, Derik Osede, Marcelo, Daniel Carvajal, Álvaro Arbeloa og Nacho.
Midtbanespillere: Toni Kroos, Gareth Bale, Isco, Asier Illarramendi, Álvaro Medrán, Lucas Silva.
Spisser: Cristiano Ronaldo, Jesé, Karim Benzema, Javier Hernández.