VERDENS BEST BETALTE: Floyd Mayweather Jr avkrefter at kampen mot Manny Pacquiao er i boks. Foto: Al Bello/Getty Images/AFP
VERDENS BEST BETALTE: Floyd Mayweather Jr avkrefter at kampen mot Manny Pacquiao er i boks. Foto: Al Bello/Getty Images/AFP

Avkrefter at storkampen er i boks

– Bare spekulasjoner og rykter, sier Floyd Mayweather Jr. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at Floyd Maywheater Jr og Manny Pacquiao møttes ved en tilfeldighet på en Miami Heat-kamp mot slutten av januar, har spekulasjonene om storkampen mellom de to vokst stadig større. Nå sier Mayweather at ingenting er avgjort.

– Jeg har ikke signert noe, og han har ikke signert noe, sier Maywheater ifølge BBC.

Pacquiao står med 64 kamper og 57 seiere, 38 på knockout, og er anerkjent av Ring Magazine som den beste bokseren etter kroppsvekt. Mayweather har på sin side gått seirende ut av alle sine 47 kamper i karrieren.

Duoen regnes ofte som de beste bokserne i deres generasjon, og kampen handler om å finne ut hvem som er den beste weltervektbokseren i verden. Prestisjen i kampen gjør at forhandlingene strekker seg tilbake til 2009. Likevel har ingenting blitt avgjort.

Flere medier melder at kampen er verdt mer enn 300 millioner dollar. Promotøren til Parcquai har nylig sagt det er bevegelse i riktig retning, men at det er en lang vei å gå før kampen er i boks.

Ryktene om kampen eskalerte ytterligere etter nevnte tilfeldig møte på basketkampen, som ble etterfulgt av et møte på Pacquiaos hotell. Mayweather sier likevel det ikke er avtalt noe.

– Det er bare spekulasjoner og rykter, men jeg håpefull til at vi kan få denne kampen til å skje, sier Mayweather videre.

Flere peker på 2. mai som kampdato, noe også Parcquai sier han tror vil skje overfor Fox News.