Bradfords Filipe Morais feirer på Stamford Bridge, 24 Januar 2015. (AP Photo/Tim Ireland)
Bradfords Filipe Morais feirer på Stamford Bridge, 24 Januar 2015. (AP Photo/Tim Ireland)

Rekdals oddstips: Dramatikk i FA-cupen

Håndplukket tre kamper fra Langoddsen: Sjekk ekspertanalysen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

BRADFORD - SUNDERLAND (FA CUP) H: 3,40 U: 3,30 B: 1,85
Bradford sto for tidenes cupsjokk da de slo Chelsea på Stamford Bridge i forrige runde. Her vil folket fylle stadion til randen, og de aner kanskje en ny cupbombe. Bradford er bare ett poeng bak play-off plassene i League One, Sunderland er på 15. plass i Premier League. Forskjellig innledning til denne, dog. Bradford tok en fin 2-1 seier over MK Dons mandag, Sunderland tapte 0-2 for QPR hjemme tirsdag. Årets første bortepoeng for QPR, pinlig for Sunderland. Det er også en gryende konflikt mellom manager Gus Poyet og fansen. Poyet anklaget fansen for å favorisere “kick ‘n run”-fotball. Antagelig favoriserer de bare å ikke tape for QPR hjemme. Poyet har også klaget over tilstanden på banen til Bradford. Ingen skader eller suspensjoner for Bradford, Sunderland mangler Cattermole og Giaccherini. Réveillère er usikker. Blir ikke nødvendigvis en enkel kamp for Sunderland, men Rekdal tror de vinner.

AJAX - FC TWENTE (EREDIVISIE) H: 1,87 U: 3,20 B: 3,30
Ajax ligger nå hele 15 poeng etter serieleder PSV med en kamp mindre spilt, etter PSV slo AZ Alkmaar på bortebane tidligere denne runden. Serien begynner å se kjørt ut etter Ajax har snublet flere ganger. Men Feyenoord og AZ kommer jagende, og andreplass kan gi Champions League. Bør absolutt ikke stå på motivasjonen til Ajax her, selv om de har Henning Berg og Legia i Europa League i midtuka. Ajax slo Go Ahead Eagles 2-1 sist etter to strake tap for Vitesse og AZ. Har en lang skadeliste. Zimling, Andersen, van Rhijn og Sigthorsson kan alle være ute. Twente har skuffet med tap for ADO Den Haag og Excelsior på de to siste kampene. Mangler viktige Martina i forsvaret her.

ARSENAL - MIDDLESBROUGH (FA) H: 1,40 U: 4,00 B: 5,75
Arsenal med åtte strake hjemmeseire i alle konkurranser. Vant 2-1 over bunnlaget Leicester her sist. Arsenal kjemper i både serie, cup og Champions League. Har ikke råd til poengtap i serien mot Crystal Palace neste helg, og møter Monaco i midtuka etter det. Får en uke hvile etter denne, bør vel stille toppet her. Sliter som vanlig med mange skader. Gabriel Paulista kan debutere i midtforsvaret her, mens Gnabry, Wilshere, Chamberlain, Ramsey, Arteta, Debuchy og Diaby alle er ute. I tillegg er Alexis Sanchez og Koscielny tvilsomme. Middlesbrough er i meget god form. Slo Manchester City borte i forrige cuprunde, en fantastisk seier som kanskje ble litt overskygget av Bradfords mirakel mot Chelsea. Boro står med fem strake seire i serien og har bare tapt to ganger siden september. Ayala, Williams og Damia er skadet. Boro tenner på alle sylindre under Aitor Karanka, og nå topper de Championship. Arsenal er allikevel hjemmefavoritter her.