NÅ ER DE GIFT: Sophie Hunter og Benedict Cumberbatch. Her på BAFTA-utdelingen i London tidligere denne måneden. Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett
NÅ ER DE GIFT: Sophie Hunter og Benedict Cumberbatch. Her på BAFTA-utdelingen i London tidligere denne måneden. Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett

Imitation Game-kjekkas giftet seg i hemmelighet på valentinsdagen

Benedict Cumberbatch (38) og Sophie Hunter (36) venter også sitt første barn sammen.

Benedict Cumberbatch (38), kjent fra regissør Morten Tyldums Osacar-nominerte film The Imitation Game, giftet seg på selveste valentinsdagen, melder People Magazine lørdag.

Hans utkårede er teaterregissøren og skuespilleren Sophie Hunter (36), og paret vakte oppsikt da de annonserte forlovelsen med en notis i The Times i fjor høst.

Den private seremonien tok plass på St. Peter og St. Pauls kirke i Mottistone i England.

Strengt hemmelighold

Kirka er fra 1200-tallet, og det er kun plass til 100 personer der. Brudeparet holdt en lav profil på det private bryllupet, og har gjort alt de kan for å ikke bli avslørt.

Ifølge The Sun ble alle invitasjoner sendt på epost og ikke per post, for å unngå at det hemmelige bryllupet ble kjent.

Veiene i området ble stengt, og paret brakte med seg kaker, blomster og mat til stedet selv, så ingen lokale bidro til bryllupsfesten.

Martin Freeman var forlover

Store biler med mat, skulpturer og blomster har blitt sett på vei til stedet, og en mengde sikkerhetsvakter har patruljert stedet, skriver Metro.co.uk.

The Sun skriver at Martin Freeman som han spiller i den populære tv-serien Sherlock med, var forlover.

Det skal også være mange andre kjendisstjerner til stede – deriblant Keira Knightley.