KAN HAVNE I ENGLAND: Verken Lucas Moura eller Zlatan Ibrahimovic får muligheten til å kaste seg rundt halsen på Edinson Cavani fra neste sesong, om denne lørdagens rykter er sanne. Paris-Saint Germain-spissen, som her feirer Mesterliga-scoring mot Ajax, kan nemlig være på vei til Manchester United for en overgangssum på over 700 millioner kroner. Foto: Emmanuel Dunand/AFP Photo
KAN HAVNE I ENGLAND: Verken Lucas Moura eller Zlatan Ibrahimovic får muligheten til å kaste seg rundt halsen på Edinson Cavani fra neste sesong, om denne lørdagens rykter er sanne. Paris-Saint Germain-spissen, som her feirer Mesterliga-scoring mot Ajax, kan nemlig være på vei til Manchester United for en overgangssum på over 700 millioner kroner. Foto: Emmanuel Dunand/AFP Photo

Fotballryktene: – Stjernespiss til Manchester United for 700 millioner

Mens Roberto Mancini ber sportsdirektøren om å «putte hånden i lomma» og signere Yaya Touré.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alle FA-cupkampene på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo! Sendestart 13.15!

Overgangsvinduet i de europeiske toppligaene er stengt, og nå handler det meste om å sikre seg en best mulig avslutning på sesongen for de forskjellige klubbene.

Samtidig handler det også om å posisjonere seg med tanke på det kommende sommervinduet, og spekulasjonene rundt spillere inn og ut fra for eksempel engelsk fotball har blusset opp på ny etter den enorme TV-avtalen som ble inngått tidligere i uken.

Les også: Sky og BT Sport blar opp 59 milliarder - nå blir det PL på fredager

Toppklubbene har dermed mer penger, noe som fører til blant annet følgende rykter i lørdagens valentinsspalter på de britiske øyer:

Manchester United skal ha bestemt seg for å kvitte seg med Radamel Falcao. Colombianeren er ikke blitt seg selv igjen etter flere langvarige skader, og lånet vil ikke bli omgjort til en permanent overgang i sommer. I stedet vil Louis van Gaal i stedet – ifølge Daily Star – sikre seg en annen stjernespiss fra fransk fotball. 

Edinson Cavani skal nemlig være nederlenderens «sweet valentine», og spissen han har sett seg ut at skal score mål på Old Trafford de kommende sesongene. Summen for uruguayaneren skal være betydelig mer enn det de fleste menn rundt jordkloden bruker på blomster, sjokolade og valentinskort til sine kjære i dag. 700 millioner kroner (60 millioner pund) er nemlig tallene det spekuleres i.

De som tenker økonomisk blant Manchester United-fansen vil når slike summer nevnes, kanskje mimre tilbake til dagene under David Moyes. Skotten henter spillere for noe lavere summer, tross kjøpene av Marouane Fellaini og Juan Mata, og nå kan han være i ferd med å sikre seg Danny Ings til sin nye klubb Real Sociedad. Ifølge The Sun skal i hvert fall engelskmannen i dag ta fly til Spania for samtaler med den skotske managerens La Liga-arbeidsgiver. Så spørs det om Ings' bedre halvdel setter pris på at målsniken sniker seg til Spania en lørdag der Burnley endelig har spillefri og hun muligens så for seg en romantisk dag hjemme i huset.

En annen som kan være på vei bort fra Premier League er Yaya Touré. Ivorianerens forhold til Manchester City har vært preget av mye uro, og blant annet beskyldninger om glemte bursdagskaker og uttalelser om «en siste overgang i karrieren» har hele tiden dannet grobunn for spekulasjoner. Eks-City-sjef Roberto Mancini kan komme til å utnytte seg av dette, og skal ifølge The Mirror og SkySport 24 nå ha gitt beskjed til sin sportsdirektør Piero Ausilio om å  «putte hånden i lomma» og signere 31-åringen. 

Touré skal ikke være den eneste Premier League-stjernen som kan bli Serie A-spiller i sommer. Oscars kjærlighetsforhold til Chelsea kan nemlig være over, skal en tro italienske Mediaset. De melder at Juventus skal ligge langflate etter brasilianeren, og kanskje er fristelsene i Torino for store til å takke nei til for José Mourinhos nummer åtte? Hvem vet!

På managerfronten er det mye som tyder på at Tim Sherwood blir presentert som ny Aston Villa-sjef i nær framtid. Det skriver blant annet Daily Telegraph lørdag, og dermed kan årets valentinsgave for alle Villa-fans kanskje være en vinrød og lyseblå vest, som passer til mannen som trolig blir nytt overhode for klubben deres.  
Dette ble bekreftet av Aston Villa senere på dagen lørdag.

Les også: Sherwood ny Villa-manager

Før den tid viste også Sherwoods gamle lagkamerat Sol Campbell interesse for jobben. Daily Mirror leverte saken om at den tidligere gigantstopperen meldte sitt kandidatur via Instagram. Der leverte Campbell nærmest en lovnad om at han vil holde Villa oppe om han får muligheten. Men når sant skal sies, så har eks-Tottenham-og Arsenal-stopperen levert lovnader tidligere...

Campbells gamle læremester, Arsène Wenger, skryter for tiden høylytt av Jackson Martinez. På to og en halv sesong i FC Porto har colombianeren scoret 85 ganger, og virkelig blomstret på en scene som tidligere har ført hans landsmenn Radamel Falcao og James Rodriguez til grønnere gress på andre arenaer. Daily Mail er blant avisene som hinter frempå om at dette kan tyde på en Arsenal-overgang i sommer.

Til slutt tar vi med et rykte om gode gamle Ronaldinho. Svenske Aftonbladet er nemlig blant dem som skriver om at brasilianeren kan være på vei til en afrikansk klubb. Klubben KabuscorpAngola kan nemlig bli neste stoppested for mannen som i sin tid var en av verdens beste fotballspillere. I så fall følger han i fotsporene til Rivaldo, som også spilte for nettopp Kabuscorp i sine siste år av karrieren. Fellesnevnerne Gullballen-vinner, Barcelona-stjerne og Kabuscorp-profil blir i så fall trolig ingrediensene i en solid quiz som vil florere rundt middagsbord i årene som kommer.