Disse pre-operative røntgenbildene viser den uvanlige formen på penisen forut for inngrepet. Foto: UNIVERSITY OF SOUTH FLORIDA/JOURNAL OF SEXUAL MEDICINE
Disse pre-operative røntgenbildene viser den uvanlige formen på penisen forut for inngrepet. Foto: UNIVERSITY OF SOUTH FLORIDA/JOURNAL OF SEXUAL MEDICINE

17-åring fikk mega-penis forminsket i historisk inngrep

Nå kan han se frem til å ha en amerikansk fotball i hånden i stedet for i buksene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Det kommer en tid i karrieren til enhver urolog hvor en pasient har en forespørsel så sjelden og umulig å begripe at alt vi har lært er verdiløst og legen mister munn og mæle. Det spørsmålet var 'Kan du gjøre penisen min mindre?'»

Slik innledes den vitenskapelige artikkelen i velrenommerte Journal of Sexual Medicine hvor Dr. Rafael Carrion, en urolog ved University of South Florida beskriver det høyst uvanlige inngrepet.

Det var en 17 år gammel gutt som kom til han med forespørselen som skulle komme til å ende med at det ble skrevet medisinsk historie. Tissefanten hans hadde grodd seg så svær at han hverken kunne ha sex eller spille fotball.

I slapp tilstand hadde den en omkrets på elleville 25 centimeter – omkring det samme som en grapefrukt, skriver Daily Mail.

Det var også en medisinsk bakside: Han hadde hatt flere tilfeller av såkalt priapisme, langvarig og smertefull ereksjon.

Både røntgenbildet øverst på denne siden og faktiske bilder fra før og etter inngrepet viser med all tydelighet at det med rette var en virkelig monsterpenis: Kirurgens hånd blir liten ved siden av!

Disse episodene hadde ført til at penisen til slutt var hoven og misformet. Den medisinske dokumentasjonen viser at den hadde form som en amerikansk fotball. Når han fikk ereksjon, ble den ikke lenger større – bare hardere, beskriver legen i artikkelen.

– Penisen hans hadde vokst som en ballong, sier Carrion til Daily Mail.

– Det er jammen et globalt jag i plastikkirurgi-miuljøer for å gjøre den lenger og tykkere, men det er veldig lite erfaringer der ute knyttet til hvordan man gjør den mindre, sier han.

De landet til slutt på en form for inngrep som normalt brukes for å behandle overdreven dannelse av arrvev på penis: To stykker av legemet ble skåret bort fra hver side, uten at man kom i kontakt med urinrøret (uretra).

Inngrepet var svært vellykket og 17-åringen tilbrakte bare to dager på sykehuset før han kunne dra hjem, angivelig i «ekstase» over sin nye manndom.

– Den er noe lenger og litt tykkere enn en gjennomsnittpenis, men nå ser den symmetrisk ut pasienten var svært fornøyd, sier legen.

  • Hele forskningsartikkelen ligger bak betalingsvegg, men man kan få tilgang gjennom universitetsbibliotekene som abonnerer på denne tjenesten.