Raser over baby-Kardashians pelskåpe til 20.000 kroner

Moteekspert: – Ingenting overrasker meg når det gjelder Kim Kardashian og Kanye West.

Med plagg som matcher mamma Kim Kardashian og pappa Kanye West, har lille baby North West blitt en mini-fashionista allerede i en alder av ett år.

Omgitt av blinkende kamerablitz og ropende paparazzier, dro Kardashian og North West for å besøke Kanye West i Adidas-hovedkvarteret i New York Fashion Week.

Døde babydyr til en formue

Det var kanskje ikke rart at paparazziene var ekstra ivrige, for North West så nesten ut som en liten Paddington-bjørn i den gigantiske Marc Kaufman-pelskåpa som New York Daily estimerer til å ha en verdi til over 20.000 norske kroner.

DUKKET OPP I PELS: Lille North West (1). Foto: All Over Press.
DUKKET OPP I PELS: Lille North West (1). Foto: All Over Press.

Moteekspert og redaktør for motemagasinet VIXEN, Ida Elise Einarsdottir, misliker å se ettåringen kledd opp i  pels.

– Lite overrasker meg når det gjelder Kim Kardashian og Kanye West. North West har jo allerede vist fram både pels, høye hæler og clutchvesker, sier Einarsdottir.

Hun synes likevel at det blir i overkant når ettåringen har på seg «døde babydyr som koster en norsk månedslønn».

– Jeg synes ikke noe om pelsbruk verken på voksne eller barn, og barna har heller ingen mulighet til å velge selv. Jeg vet at catwalken flommer over av det, men det er ingen grunn til å støtte oppunder pelsbransjen. Spesielt ikke for trendsettere som Kim Kardashian, som har stor påvirkningskraft, sier Einarsdottir.

Raser på nettet

På Twitter raser kommentarene om den lille jentas svindyre pelskåpe.

Sier babyen har en bestemt klesstil

North West har ennå ikke fylt to år, men hun har allerede tatt modelloppdrag for Chanel, og mamma Kim har allerede definert hvilken klessmak hun har:

– Hun liker ikke rosa eller lilla. Hun liker grått, krem- og havrefarger og sort. Nå og da ønsker hun å legge inn noen farger, som hennes små, røde joggesko, men ellers liker hun å holde det enkelt, forklarer Kardashian til Lucky Magazine