TIL SALGS? Cristiano Ronaldo kan bli solgt for mellom to og tre milliarder i sommer, hevder spansk avis.  AFP PHOTO/ DANI POZO
TIL SALGS? Cristiano Ronaldo kan bli solgt for mellom to og tre milliarder i sommer, hevder spansk avis.  AFP PHOTO/ DANI POZO

Fotballryktene: – Real Madrid vil selge Ronaldo for verdensrekord-sum i sommer

Og både Liverpool og Arsenal trapper opp jakten på stjernespissen Karim Benzema. Sjekk fredagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overgangsvinduet er spikret igjen, og det blir ikke glimt av sol gjennom det før godt ut på sommeren.

Men det stopper ikke ryktene. For det er i sommervinduet det handles. Det er da de virkelig store overgangene skjer.

Og det bygges opp til en heftig sommer. For allerede nå spekuleres det i virkelig store kjøp.

Her er fredagens rykter:

Ifølge den spanske avisen El Confidencial er klubbpresident Florentino Perez villig til å selge Cristiano Ronaldo (30) for mellom to og tre milliarder kroner i sommer. Real Madrids mektige president ønsker å bruke Ronaldo-pengene på å investere i yngre spillere som skal forme fremtidens «galácticos». Ronaldo selv skal være ikke vært helt fornøyd med tilstandene på Bernabeu for øyeblikket, og El Confidencial spekulerer i at både PSG og Manchester City skal være villige til å sprenge banken for å sikre seg Ronaldos signatur.

Ronaldo er ikke den eneste Real Madrid-stjernen som kan forsvinne til sommeren. Ifølge The Mirror har verken Arsenal eller Liverpool skrinlagt planene om å hente stjernespissen Karim Benzema. «Los Blancos» kan også gå med på et salg av spissen som har scoret 17 mål på 33 kamper for Carlo Ancelottis menn denne sesongen.

Liverpool skal samtidig være på jakt etter Boltons midtbanespiller Josh Vela. Brendan Rodgers skal ha ført midtbanespilleren opp på ønskelisten sin etter at han imponerte mot Liverpool i FA-cupen, hevder The Daily Mail.

Det har også hersket usikkerhet rundt Ronaldos nemesis, Lionel Messi, sin fremtid i Barcelona gjennom hele denne sesongen. Messi er blitt koblet til både Chelsea, PSG, Bayern München og Manchester City, men nå hevder Sky Sports at det er lite sannsynlig at argentineren kommer til å bli solgt etter denne sesongen.

Kjøpesterke Manchester City har ikke bare Ronaldo i kikkerten, skal en tro TalkSport. De regjerende Premier League-mesterne skal stå klar med et bud på 400 mill. kroner for Portos offensive midtbanespiller Yacine Brahimi i juni.

Evertons belgiske stjerne Romelu Lukaku ønsker seg til en større klubb. Ifølge The Sun skal angriperen ha gitt klubbledelsen beskjed om at ønsker å bli solgt ved sesongslutt. Serie A-giganten Juventus skal være blant toppklubbene som er interessert i angriperen.

Nedrykkstruede Borussia Dortmund skal være interessert i å kjøpe Real Madrids Sami Khedira og Barcelonas keeperreserve Marc-Andre ter Stegen i løpet av sommeren, hevder den spanske avisen AS.

Juventus har allerede utpekt Nigel de Jong som Paul Pogbas erstatter i sommer, melder flere italienske medier. Real Madrid, Manchester United, Manchester City og Chelsea ventes alle å legge inn et bud på Pogba ved sesongslutt, samtidig som det er klart at De Jong forlater AC Milan ved sesongslutt.

James Milner vurderer sin fremtid i Manchester City. Ifølge Daily Express skal både Liverpool og Arsenal være interessert i å legge inn et bud på midtbanespilleren.

Tre klubber i Premier League er på jakt etter en ny manager. Men nå kan Aston Villa ha funnet sin kandidat. Flere engelske aviser skriver fredag at Jürgen Klinsmann, som for øyeblikket leder USAs landslag, er førstevalget til å erstatte sparkede Paul Lambert.