BLIR PIPEBLÅSER: Italienske Claudia Romani skal dømme fotballkamper i USA. Se bildeserie nederst i artikkelen! ALLE FOTO: Instagram/claudia_romani
BLIR PIPEBLÅSER: Italienske Claudia Romani skal dømme fotballkamper i USA. Se bildeserie nederst i artikkelen! ALLE FOTO: Instagram/claudia_romani

Supermodellen Claudia skal dømme fotballkamper i USA

Skjønnheten med Serie B-lisens finner fram fløyta.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se bildeserie nederst!

Den italienske modellen Claudia Romani går nye veier.

Det skriver danske Ekstra Bladet.

I fjor vakte det oppsikt da det kom frem at 32-åringen skulle satse som fotballdommer, og at hun hadde fått lisens til å dømme i Serie B med mulighet for opprykk til Serie A.

Det har foreløpig ikke skjedd, men nå kan dommerdebuten nærme seg – men ikke i Italia.

– Jeg elsker fotball
Ekstra Bladet har vært i kontakt med Romani, som for tiden arbeider som modell i Miami, og skjønnheten bekrefter at hun snart blir å se i  lange fotballstrømper i USA.

– Det stemmer at jeg skal dømme her i USA. Og hvem vet, kanskje får jeg en dag også prøve meg i Italia, sier Romani.

 – Jeg elsker fotball. Det å være dommer er en god måte å komme tettere på fotballverdenen. Jeg har planer om å bli en fair dommer, fortsetter hun.

Gir ikke opp modellkarrieren
På spørsmål om hvilke ambisjoner hun har som pipeblåser, svarer modellen at hun ønsker seg flere kvinner i det hun mener er en mannsdominert idrett.

– Målet mitt er å åpne dører for andre kvinner. Jeg kommer uansett ikke til å gi opp modellkarrieren, sier den tidligere forsidepiken.