Düsseldorfs Mathis Bolly i kamp med Leverkusens Gonzalo Castro. AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
Düsseldorfs Mathis Bolly i kamp med Leverkusens Gonzalo Castro. AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ

Sjekk Rekdals fredagskupong

Tipper seier til Oslo-gutten Mathis Bolly og Fortuna Düsseldorf.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

FC VOLENDAM - RKC WAALWIJK (NED 1. DIV) H: 1,35 U: 4,15 B: 5,10
Rekdal har snust rundt på oddskupongen og funnet nederlandsk “Eerste divisie”. Volendam er på fjerde med 43 poeng fra 24 kamper, men det er langt opp til overlegne NEC som topper med 62. Det beste Volendam kan håpe på er opprykk via play-off. Har tapt to på rad for Ajax 2 og Roda, med syv baklengs på de to kampene. RKC Waalwijk ligger sist i divisjonen med bare tolv poeng. De står med fire strake tap og 1-14 i målforskjell. Det er rimelig dramatisk. Trener Koopman fikk fyken etter forrige kamp, et grusomt 0-5 nederlag for De Graaftschap - hjemme. De kan kanskje håpe på en positiv reaksjon fra det, men her står de ovenfor en vanskelig bortekamp.

FC OSS - ACHILLES 29 (NED 1. DIV) H: 1,50 U: 3,60 B: 4,35
FC Oss på tiende plass tar imot Achilles 29 på 14. plass på tabellen. Det skiller bare fire plasser, men hele 13 poeng mellom disse lagene. Oss er meget sterke hjemme på Frans Heesen Stadion, og står med fire strake hjemmeseire over PSV 2, Twente 2, Almere City og Helmond Sport. Achilles 29 tapte 1-2 for Ajax 2 sist, og har et par uavgjort før det. Vinner meget sjelden borte - kun to denne sesongen. FC Oss er klare hjemmefavoritter her.

FOR. DÜSSELDORF - ERZ. AUE (2. BUNDESLIGA) H: 1,55 U: 3,55 B: 4,35
En runde er spilt etter den lange vinterpausen i 2. liga. Düsseldorf ligger på sjetteplass med 32 poeng, men har kun tre poeng opp til direkte nedrykk. Målet for denne klubben er opprykk, og det er innen rekkevidde. Erzgebirge Aue hadde en elendig høstsesong, og ligger på nedrykksplass med 17 poeng. Trøsten er at de slo den ambisiøse og hardtkjøpende brusklubben Leipzig 2-0 i første kamp etter pausen. De har slitt etter de solgte storscoreren Sylvestr til Nürnberg før sesongen. Nysigneringen Alibaz leverte scoring i debuten etter overgangen fra Karlsruhe. Düsseldorf spilte 1-1 mot nettopp Karlsruhe forrige helg. Fortuna har vært variable hjemme så langt. Her mangler de Bruno Soares og Tah med karantene, mens Novikovas må stå over for Aue.