Sandra Lyng Haugen ute av Mitt Dansecrew: – Det gjør utrolig vondt

Se det første intervjuet med artisten og dansecrewet hennes eksklusivt her.

Det var artist og «Idol Junior»-dommer Sandra Lyng Haugen (27) og Deep Down Dopeizm som måtte forlate Mitt Dansecrew i kveld, etter en battle mot blogger Sophie Elise Isachsen (19) og Unique Crew. 

– Det gjør vondt å ikke skulle være sammen med crewet hver eneste dag, sier 27-åringen. 

Se det første intervjuet med Sandra ovenfor! Sendingen begynner med en gang programmet er ferdig på TV.

– Utrolig reise

Artisten forteller at hun, til tross for en trist avskjed, har satt pris på deltakelsen. 

– Det har vært utrolig gøy! Jeg vil takke seerne for en utrolig reise, det har vært et minne for livet. Jeg vil ønske alle sammen lykke til videre, dere er dyktige!

Nekter å avslutte samarbeidet

Selv om Mitt Dansecrew-festen er over, har sangeren lite lyst til at samarbeidet med Deep Down Dopeizm skal slutte. 

– Det har jeg tenkt på, jeg kan jo fortsatt danse med dem! Vi kommer til å henge sammen hele tiden! Jeg kan komme på klasser og dere kan komme hjem til meg på dårlige middager, sier hun i videoen du kan se ovenfor. 

Stolte av Sandra

De proffe danserne i crewet hennes, forteller til TV 2 at de heller ikke synes det er spesielt stas å være ute av konkurransen. 

– Det er jo ikke noe gøy. Men vi har gjort vårt beste og vi er veldig stolte av Sandra. Det har vært veldig gøy å danse med henne og bli venn med henne!

– Vi er kjempefornøyd og vi har gjort alt vi kunne, sier de. 

Fikk blandet kritikk for første dans

Alle crewene danset to danser i kveld, hvorav den første hadde temaet kjærlighet. Dommer Jan Fredrik Karlsen (41) var ikke helt overbevist over Sandra og Deep Down Dopeizms første opptreden på dansegulvet. 

– Dere er et crew fullt av kjærlighet og det ser vi når dere er på scenen. Nå har jeg skjønt deg litt. Det jeg opplever når du danser, er at de rolige stedene virker som de mest krevende. Der føler jeg at du sliter litt med å gjøre bevegelsene så det blir helt. Med en gang det er tempo, mestrer du det og er helt sjef, sa han.   

Marcus «Dark Marc» Andreassen (33) var ikke enig i kommentaren.

– Jeg må sitere Paradise Hotel og si at jeg er 110 prosent uenig! Dette var et vakkert nummer. Når dere gjør duetten, ser dere ut som en symbiose. Det rørte meg og jeg vil påstå at dere er dansekunstnere, mente han.

– Et lite kunstverk

Andre dansen crewet gjennomførte, hadde et fuktig tema. Thea Bay (36) mente at de traff spikeren på hodet.

– Denne undervannsillusjonen byr på dansetekniske utfordringer. Det er vanskelig å skape den illusjonen, det krever en enorm kontroll. Det synes jeg du behersker kjempefint! Jeg synes Deep Down Dopeizm har koreografert et lite kunstverk her, så tusen takk!

Se Mitt Dansecrew fredager klokken 20.00 på TV 2.