Mann døde etter fall – omstendigheter gjør at politiet går bredt ut

En mann skal ha blitt sett klatrende på en fasade på en bygård i Oslo natt til torsdag. Så falt han. Mannen er nå erklært død, opplyser politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Vi ble varslet av en nabo som hadde fått med seg hva som skjedde, opplyser operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Martin Todnem, til TV 2.

En mann har blitt observert klatrende ute på fasaden på et bygg i Lakkegata, før han falt. Politiet gjør nå undersøkelser i en leilighet i bygget. 

– Det ble drevet livreddende arbeid på stedet, men personen ble etter kort tid erklært død. Det er omstendigheter rundt dette fallet som gjør at vi undersøker dette litt mer enn vi normalt ville gjort, sier innsatsleder Brian Skotnes.

ETTERFORSKER: Omstendigheter gjør at politiet etterforsker fallet mer enn de normalt ville gjort. Foto: Tom Rune Orset / TV 2
ETTERFORSKER: Omstendigheter gjør at politiet etterforsker fallet mer enn de normalt ville gjort. Foto: Tom Rune Orset / TV 2

Det er flere ting som er uklart rundt hendelsen, og politiet går derfor bredt ut. 

– Avdøde er en kjenning av politiet fra tidligere, og det er også vedkommende som var sammen med mannen da dette skjedde, sier innsatsleder Brian Skotnes til TV 2. 

Politiet ber om at personer som kan ha sett noe tar kontakt med dem på telefonnummeret 02800.

– To vitner er observert på gatenivå. De har stukket fra stedet, og vi er interessert i å komme i kontakt med dem, sier operasjonslederen.