NY SPILLER PÅ SKADELISTEN: Fabio Coentrão (t.h.) skal ha forlatt onsdagens Real Madrid-trening med en muskelskade. Foto: AP Photo/Christophe Ena
NY SPILLER PÅ SKADELISTEN: Fabio Coentrão (t.h.) skal ha forlatt onsdagens Real Madrid-trening med en muskelskade. Foto: AP Photo/Christophe Ena

Skademarerittet fortsetter for Real Madrid

Fabio Coentrão skal ha forlatt treningen med skade. Det gir hodebry for Carlo Ancelotti som har flere sentrale spillere ute med skade. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Martin Ødegaard har de siste tre dagene trent med Real Madrids førstelag, men det er ikke den norske 16-åringens tilstedeværelse som har vært i sentrum disse dagene.

Ifølge spanske medier skal det ha vært svært anspent stemning på Real Madrids treningsfelt.

Det ydmykende 0-4-tapet for byrival Atlético Madrid lørdag falt ikke i god jord hos verken fansen eller Real Madrid-president Florentino Pérez.

Ifølge flere spanske medier skal Florentino Pérez ha dratt på lagets trening mandag for å gi spillerne og Ancelotti en klar beskjed: «Slik skal det ikke være. Jeg ønsker at dere blir det laget dere var før».

Real Madrid har ledet ligaen siden 4-0-seieren over Granada 1. november, og har dermed ligget på toppen av tabellen i 13 serierunder.

Det hevdes at Pérez frykter at spillerne har mistet gløden til å kjempe for klubben etter tapet for byrivalen.

Skader gir hodebry for Ancelotti

Nå fortsetter problemene å treffe Martin Ødegaards klubb.

På onsdagens trening, hvor Ødegaard trente med førstelaget, måtte venstreback Fabio Coentrão forlate feltet med en muskelskade, skriver Marca.

Fra før har Carlo Ancelotti flere sentrale spillere ute med skade. Luka Modric har slitt med skade lenge, mens Pepe, Sergio Ramos, Sami Khedira og James Rodríguez nylig ble skrevet på skadelisten.

Det er fremdeles usikkert hvor alvorlig Coentrãos skade er, og om han vil være klar til oppgjøret mot Deportivo la Coruña på lørdag.

Ancelotti kan i det minste glede seg over én ting før lørdagens kamp. Venstreback Marcelo, som hadde karantene mot Atlético Madrid, er nå spilleklar igjen.

Splid i spillergruppen

Etter det ydmykende tapet for Atletico Madrid lørdag, feiret Cristiano Ronaldo sin 30-årsdag på utestedet In Zalacín i den spanske hovedstaden.

En rekke bilder og videoer av bursdagsgutten selv og gjester som Luka Modric, Sami Khedira, James Rodríguez, Marcelo og Keylor Navas har nådd offentligheten, og dette har ikke falt i smak hos fansen.

Utenfor Real Madrids treningsanlegg mandag hadde supportere stilt seg opp for å vise sin misnøye med laget.

Bursdagsfeiringen skal også ha skapt splid i spillergruppen.

TV-programmet «El Chiringuito de Jugones» hevdet tirsdag kveld at de hadde fått tilgang til gjestelisten til superstjernens luksuriøse bursdagsfest. Det var flere Real Madrid-spillere som manglet på gjestelisten, som journalisten Pipi Estrada hevder dermed ikke var invitert.

Isco, Iker Casillas, Alváro Arbelóa, Raphael Varane, Karim Benzema og Javier «Chicharito» Hernández skal ha vært blant spillerne som ikke var invitert.

Sergio Ramos, Toni Kroos og Carlo Ancelotti skal ha vært blant de inviterte, men de valgte ikke å komme på festen.