Politiet etterforsker mysteriet rundt Bobbi Kristina Browns hjernedød

Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown (21), ligger fortsatt livløs i respirator.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politisjefen i Roswell, Georgia, erklærte tirsdag natt lokal tid at de har åpnet en kriminaletterforskning rundt Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, som ble funnet bevisstløs med ansiktet ned i et badekar fylt av vann 31. januar.

Funnet skjedde få dager før det var tre år siden Whitney Houston ble funnet død på samme måte. I motsetning til sin mor var ikke alt håp ute for Bobbi Kristina, så hun ble forsøkt gjenopplivet og lagt i kunstig koma.

Se video om Bobbi Kristinas liv i rampelyset øverst i artikkelen!

Flere amerikanske medier har meldt at familien ønsket å la Bobbi Kristina sovne inn samme dag som sin mor, men det har familien gått ut og avkreftet.

Bobbi Kristina ligger fortsatt i koma, til tross for at legene har sagt at hun er hjernedød og at alt håp er ute.

Etterforsker alle som var i huset

Drukningen har blitt ansett som en ulykke helt til tirsdag natt, da politiet kom med flere opplysninger om saken.

– Vi kan bekrefte at vi har en kriminaletterforskning i gang, sa politisjef i Roswell, Rusty Grant til CNN

Etterforskningen fokuserer på alle som befant seg i huset natten før ulykken, og alle som hadde vært i kontakt med Bobbi Kristinas ektemann Nick Gordon (24).

Det betyr ikke nødvendigvis at noen vil bli siktet for drukningen, som hittil har blitt ansett som en ulykke. Men det betyr at politiet vil etterforske nærmere hva som ledet opp til at Brown endte opp med ansiktet ned i et badekar fullt av vann, for å se om det kan ha skjedd noe kriminelt.

Hadde skader på kroppen

Hun hadde også skader på kroppen som hittil ikke har fått noen forklaring, skriver CNN.

Det skal blant annet ha vært store blåmerker på brystkassa.

Gordon var en av to personer som fant Brown i badekaret. Det er uklart hva han gjorde før han kom dit. Det er også uklart hvorvidt Brown og Gordon hadde skrevet en ekteskapspakt.

Den andre personen var Max Lomas (24), Gordons venn, som har fått gjennomgå i amerikanske medier fordi han har et kriminelt rulleblad. I januar ble han arrestert for en sak som omhandlet narkotika og våpen.

Advokaten hans har gått ut og sagt at han stiller som vitne, men ikke har noe med saken å gjøre, skriver CNN

Ble gjort en nødoppringning

23. januar ble det gjort en nødoppringning fra en sikkerhetsvakt i borettslaget der Bobbi Kristina Brown bor, skriver The Mirror.

Han fortalte at en nabo rapporterte om et basketak der folk slo og kranglet. Han sa ikke hvor mange det var snakk om eller hvem de var, men det var like utenfor der Bobbi Kristina holder til.

Som Whitney Houstons eneste arving, vil Bobbi Kristina Brown arve landområder og en formue til en verdi CNN estimerer til å være mellom 12 og 20 millioner. Hun skal få en sjettedel av verdiene i 2018, og resten i 2023.